Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeniay salı gününden itibaren tatil dönüşündeki her türlü girişiminizde tam gaz ilerlemenize yardımcı oluyor. Sıkı çalışın ve sabredin. Sonrasında pişman olmayacaksınız! 6 Eylül - 13 Eylül Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Eylül - 13 Eylül

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, aşka, keyfe, mutluluğa, hobilerinize ve kendi özel hayatınıza ayıracağınız vakitle haftanız başlıyor ve bu alanlarda da bomba gibi bir Yeniay var. Aşka ve keyfe vakit ayırmanız, kendinizi rahatlatmanız gereken bir dönem. Yeniay aşk evinizde ama Başak burcunda olduğu için gereksiz endişeleri, didiklemeleri, mükemmelleştirme arzunuzu da devreye sokabilir. Çocuğunuz varsa ona karşı biraz daha soğuk, katı ve kuralcı davranıyor olabilir ya da sevginizi yeteri kadar gösteremiyor olabilirsiniz. Ama unutmayın ki aşk evinizde güzel bir Yeniay var. Demek ki kendinizi biraz rahat bırakabilirseniz hayata daha aşk dolu gözlerle bakacaksınız ve beraber olduğunuz insanlara da coşkunuzu, isteğinizi, sevginizi çok rahat bir şekilde göstereceksiniz.

Özel hayatınızla, sanatsal faaliyetlerle, hobilerle alakalı önemli kararlar Salı günü oluşacak Yeniay ve sonrası gündeminize yerleşecek. Siz de bu dönem sonrasında hayatınızı iyi organize etmek isteyeceksiniz. Mesela spora başlamak, spor faaliyetlerinizi hızlandırmak, çeşitli aktivitelerde bulunmak anlamında yine bu Yeniay sizi destekliyor. Eğer kafanızda bir insan varsa, uzun zamandır harekete geçme gibi düşünceleriniz varsa işte bunları da bu Yeniay’la beraber hareketlendirebilirsiniz. Aşka kalbinizi iyice açmanız gereken bir dönem, biraz daha esnek olun. Arada güvensizlikleriniz de olacak ama o güvensizlikleri bir tehdit olarak algılamayın. O zaman çok daha rahat edeceksiniz.

İş hayatınızın düzeninde oturtmanız gerekenler var. Bazı insanlarla önemli konuşmalar ve görüşmeler hafta başında devreye girebilir. Güçlü insanlardan destek almayı umduğunuz bir süreç. Hafta başında önemli bir işinizle ilgili bir konuda birilerinin size destek olmadığını gördüğünüzde hemen üzülmeyin. Aslında bir iki gün içerisinde durum ve koşulların daha farklı bir noktaya evirildiğini göreceksiniz.

Cuma gününden sonra ilişkilerin önem kazandığı ve uzun soluklu ilişkilere daha fazla değer vereceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Hayatınızda bir insan varsa 3 hafta boyunca sevdiğiniz insanla beraber hareket etmek isteyeceksiniz. Bazen de kıskançlıklar devrede olacak. Karşı tarafı yönlendirmek isteyebilirsiniz, karşı taraf sizi yönlendirmek isteyebilir. Baskı kurmadan, sıkıntı yaratmadan sevdiğinizle beraber ilişkilerde güzel bir şekilde ilerlemeye özen gösterin. Bu hafta hem aşkta hem ilişkilerde hem de sağlıkla ilgili konularda şans sizden yana olacak, tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Eylül - 13 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 26' 12" R
Ay
Yay
01° 31' 00"
Merkür
Koç
15° 59' 55"
Venüs
Koç
25° 56' 33"
Mars
Balık
26° 33' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 10"
Satürn
Balık
16° 12' 17"
Uranüs
Boğa
22° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 46' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 31"
Lilith
Başak
22° 52' 57"
True Node
Koç
15° 33' 04"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>