Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Huzurlu bir şekilde gelişme kaydediyorsunuz. Verimliliğiniz dudak ısırtıyor. Önceliklerinize odaklanmayı çok biliyorsunuz. Cuma gününden itibaren Mars ve Uranüs sayesinde dağları bile delebilirsiniz. 9 Ağustos - 16 Ağustos Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ağustos - 16 Ağustos

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, ailevi konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Ama gün içerisinde önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay burç değiştirecek ve daha fazla keyfe yönelik girişimlerde bulunacaksınız.

Hafta ortasına kadar aşka, keyfe, çocuklarla ilgili konulara ve kendinizi geliştireceğiniz alanlara kendinizi verebilirsiniz. Salı gününe dikkat edin. Özel ilişkilerde, özel hayatınızda, varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınızda hayal kırıklarına açık olabilirsiniz. Birtakım sıkıntı ve problemlere de açık bir gün olacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda, sosyal çevrelerde bazı arkadaşlarınızın sizi yanlış yönlendirdiğini aynı zamanda özel hayatınızdaki insanın sizin hayatınıza çok fazla hizmet etmediğini ya da sizin düşündüğünüz gibi biri olmadığını fark edebilirsiniz. Bugünlerde sizi biriyle tanıştırırlarsa dikkat edin çünkü aldanma enerjisinin devrede olduğu bir etki altındasınız.

Aynı zamanda Çarşamba günü aile ortamlarınızda yapılması gerekenler devreye girdiğinde bol keseden atmaya da meyilli olabilirsiniz. O yüzden ailenizdeki insanlara tutamayacağınız sözler vermeyin. Hem özel hayatınız hem aile hayatınız,hayatınız arasındaki dengesizlikleri de bir şekilde bertaraf edin ya da bu dengesizlikleri düzeltmeye çalışın.

Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçiyor, sizin için aşka, keyfe daha fazla vakit ayıracağınız bir dönem başlıyor. İşte şimdi aşkı konuşmak ya da aşkı daha pratik yönleriyle ele almak ya da tam da hayal ettiğiniz aşka kavuşmak anlamında gökyüzü sizi destekleyecek. Gireceğiniz çevrelerde insanların dikkatlerini üzerinize çekeceksiniz. Aynı zamanda hayatınızda bir insan varsa, sevdiğiniz insanla sıkıntı ve problemlerinize çözüm üretmek ya da henüz birbirinize yeni yeni açılıyorsanız bütün bu hissiyatınızdan ve duygularınızdan bahsetmek anlamında gayet şanslı bir dönem olacak. Bu dönem aynı zamanda spora yazılmak için de uygun. Özellikle tatile gideceksiniz ya da özel hayatınızda önemli adımlar atacaksınız bu hafta çok fazla abartmadan ilerleyin. Sevdiğiniz insanla ilişkinizi ele almak anlamında gayet şanslı bir hafta olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ağustos - 16 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 58" R
Ay
Yay
11° 02' 36"
Merkür
Koç
16° 03' 44"
Venüs
Koç
26° 52' 01"
Mars
Balık
27° 08' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 36"
Satürn
Balık
16° 16' 26"
Uranüs
Boğa
22° 09' 23"
Neptün
Balık
28° 48' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 06"
Lilith
Başak
22° 57' 56"
True Node
Koç
15° 30' 36"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>