Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mars sizi tüketiyor. İlham ve cesaret konusunda en ufak bir eksiğiniz yok ama karşınıza engeller çıkmaya devam ediyor. Grup çalışmalarında girişimleriniz benimsenmiyor ve bu canınızı sıkıyor. Biraz mesafeli bir tutum sergileyin! 28 Haziran - 5 Temmuz Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Haziran - 5 Temmuz

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, hafta başında kariyer ve meslekle ilgili konularda bazı sorumluluklar ile karşılaşabilirsiniz. Toplum önü çalışmaları, kalabalık ortamlarda bulunma etkileri devrede olacak.

Salı ve Çarşamba günleri ise daha çok sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlara odaklı olacaksınız. Vizyonunuz ve geleceğe yönelik planlarınız doğrultusunda Salı ve Çarşamba günlerinin hayatınızda daha hızlı aktığını görebilirsiniz.

Pazartesi ev, aile ve yuva alanlarınızda yapılması gerekenleri hareketlendireceğiniz bir hafta başı sizi bekliyor. Maddi konularda yapılması gerekenlere bakacaksınız. Eviniz için yuvanız için yapacağınız harcamalar ve alışverişler ön plana çıkacak ve aile hayatınız için bu alışverişleri yapmaktan da mutluluk duyacaksınız. Bu hafta olumlu etkiler altında olabilirsiniz. Ama 1 Temmuz itibariyle ev, aile, yuva alanlarınızda bazı zorlanmalar devreye girebilir. Evinize, yuvanıza daha fazla vakit harcamak isterken belki bir misafir ağırlamaya hazırlanırken ya da evinizde tadilat işlerini ele atmışken bu noktada hayatın sizi bazı noktalarda durdurduğunu, bu alanlarda çeşitli sıkıntı ve problemlerle karşılaştığınızı görebilirsiniz. Aynı zamandaya da toplum önü sorumluluklarınız, aile hayatınıza gereken vakti ayıramamanıza ve bu alanda da bazı zorlanmalar yaşamanıza neden olabilir.

Bununla birlikte haftasonuna doğru ev ortamlarınızda tehlikeli durumlardan uzak durun, ufak tefek kazalara, birtakım sakarlıklara açık olabilirsiniz. Bu noktada aile büyüklerinizle çekişmemeye de özen gösterin çünkü hafta sonuna doğru aile hayatınızdaki insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayacak.

Peki olumlu neye odaklanabiliriz? İletişim işlerinizin hız kazandığı bir dönem. Aslında kafanızda pek çok plan olabilir, bu planlarınızı hareketlendirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Maddi konularda neler yapabileceğinize odaklandığınızda ve kendinizi işinize verdiğinizde ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacağınız çekişmeleri çok rahat geride bırakabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Haziran - 5 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 10' 47" R
Ay
Boğa
05° 10' 16" R
Merkür
Koç
21° 09' 52"
Venüs
Boğa
09° 34' 48"
Mars
Koç
05° 05' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 21"
Satürn
Balık
17° 09' 44"
Uranüs
Boğa
22° 44' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 42"
Lilith
Başak
24° 06' 37"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>