Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendinizi yoruyorsunuz. Birazcık da olsa dinlenmek için boş zamanlarınızı değerlendirmeye çalışın. Doğada yürüyüş yapmayı tercih edin. Açık havaya ve güneş ışığı görmeye ihtiyacınız var. 21 Haziran - 28 Haziran Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Haziran - 28 Haziran

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızı detayları ile haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü Güneş’in burç değiştirmesi ile beraber iletişim konularınızın önem kazandığı bir dönem başlıyor. 1 ay boyunca daha çok ilginizi ve algınızı yakın çevrenize çevireceksiniz. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakın dostlar sizinle iletişim halinde olan herkes hayatınızda önemli olabilir. Onları dinleyebilir, onlarla vakit geçirebilir, kısa vadeli planlar, yolculuklar yapabilirsiniz. Bir kurs ya da bir seminere yazılma gibi kısa vadeli öğrenme durumları devrede olacak. Sosyal medya veya dijital platformlar üzerinden yapılacak işler, reklam, tanıtım, satış, pazarlama ayağında atılacak adımlar konularında desteklenecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Diğer insanlarla bir arada olmak da size iyi gelecek.

Çarşamba günü Merkür düzeliyor! Para alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri geride bırakmaya başlıyorsunuz. Çarşamba gününden sonraki dönem özellikle maddi konularda atmak istediğiniz adımlar konusunda sizi destekleyecek. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız işlerin ya da şans ve fırsatların Çarşamba günü devreye girdiğini görebilirsiniz.

Perşembe günkü Dolunay sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler alanınızda gerçekleşecek. Uzaklardan alacağınız haberler bu Dolunay’la beraber hareketlenebilir. Evliyseniz eşinizin kardeşleri ya da akrabaları, onun yakın çevresindeki insanların konu ve olayları bu Dolunay’da önemli olacak. Bir eğitim fırsatı ya da eğitimle ilgili gidilmesi gereken bir yol ya da bir seyahat aynı zamanda yazın, tatilin planlanması gibi etkiler devrede olacak. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bunlarla da ilgili önemli hassas kararlar alacaksınız. Bu dönem ne olursa olsun yakın çevre ve uzak çevre ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Bazı çekişmelere açık olabilirsiniz.

Hafta sonu Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile beraber evinizde, ailenizde, yuvanızda kendinizi huzurlu, mutlu ve şanslı göreceğiniz bir dönem başlıyor. 3 hafta boyunca evinizi düzenleyebilir, organize edebilir, evinize yeni eşyalar alabilirsiniz. Ailenize daha fazla vakit ayırabilir ve diğer insanlarla aileniz arasındaki bağlantıyı kuvvetlendirecek arabuluculuk rolünü üstlenebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Haziran - 28 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 32' 44" R
Ay
İkizler
24° 36' 49" R
Merkür
Koç
24° 22' 35"
Venüs
Boğa
13° 51' 49"
Mars
Koç
07° 45' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 30"
Satürn
Balık
17° 26' 03"
Uranüs
Boğa
22° 56' 59"
Neptün
Balık
29° 12' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 56"
Lilith
Başak
24° 29' 46"
True Node
Koç
15° 08' 24"
Son Güncelleme : 10/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>