Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bu şenlikli yaz ayında ne yazık ki hayatınıza gerilimler hakim. Ayın 10'unda gerçekleşecek Yeniay sizi dikkatli birine fikir danışmaya davet ediyor. 5 Temmuz - 12 Temmuz Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Temmuz - 12 Temmuz

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta sizin için oldukça hareketli haftalardan bir tanesi. Kendi kafanıza göre planlar yapacaksınız, kendinizi biraz bencil göreceksiniz ve diğer insanları çok fazla takmayacaksınız. Can sıkıntılarınız yüksek olabilir. Eğer canın sıkılıyorsa bu hafta içinde bolca yer değiştirebilirsiniz.

Parasal konularda kafanız hala karmaşık ve belirsiz olabilir. Daha önceden konuşulmuş, iptal olmuş ya da yapılmış işlerinizde istenilen sonucu almanız biraz zor görünüyor. Şartları ve durumları iki kere kontrol ederek yolunuza devam etmelisiniz. Çünkü size söylenilenlere çok çabuk inanıyorsunuz ve kolayca suistimal edilmeye açıksınız.

Eviniz, aileniz, yuvanız aslında kendinizi en güzel ve en rahat hissedeceğiniz yerlerden. Ama bu hafta en çok aile ilişkilerine dikkat etmeniz gerekecek, özellikle de anne ve babanızla. Eğer öğrenciyseniz ya da gençseniz anne ve baba arasındaki ilişkilerde sıkıntı ve problemler ortaya çıkabilir ya da yapmak istediğiniz birtakım işlerde ailenizden istediğiniz onayı alamayabilirsiniz. Ev hayatında herkes kendi kafasına göre davranıyor olabilir. Bu da kendinizi yalnız, üzgün ve mesafeli hissetmenize neden olabilir.

Cumartesi günü Yeni Ay etkisi devreye girecek. Siz bu Yeni Ayı yakın çevre alanlarında yaşayacaksınız. İletişime, satışa, reklama ya da bilgisayara, iletişime dayalı her tür işinizde atmak istediğiniz önemli adımlar varsa işte bu Yeni Ayla beraber bu adımlarımızı hızlandırabilirsiniz. Burası girişim alanıdır. Cumartesi gerçekleşen Yeni Ay ile beraber girişimcilik gerektiren her türlü işte şans ve fırsatlar sizden yana olacak. Diğer taraftan eğitim ayağında da önemli kararlar alabilirsiniz. İşte bütün bu kararları uygulayacak bir dönem devreye giriyor. Aynı zamanda Pazar gününden sonra yakın çevrenizdeki akrabalar ve kardeşlerinizle olan iletişiminizi hızlandırmaya başlıyorsunuz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Temmuz - 12 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 12' 16" R
Ay
Koç
20° 23' 17" R
Merkür
Koç
20° 21' 31"
Venüs
Boğa
08° 20' 24"
Mars
Koç
04° 18' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 09"
Satürn
Balık
17° 04' 51"
Uranüs
Boğa
22° 41' 23"
Neptün
Balık
29° 04' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 24"
Lilith
Başak
23° 59' 55"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>