Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hafta ilerledikçe sabırsızlığınız artıyor. Hâlâ çalışıyorsanız tatil hayalleri kuruyorsunuz. Yine de işinizi aceleye getirmemeye çalışın. 19 Temmuz - 26 Temmuz Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Temmuz - 26 Temmuz

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda hareket var! Bu bayram sevdiklerinizle, ailenizle, yakın çevrenizdeki akrabalar, komşularla daha sakin ama daha da huzurlu bir bayram geçireceksiniz. Aile ortamlarınızda vakit harcamak, insanlarla bir araya gelmek önem kazanacak ve kendinizi daha fazla aile ortamlarınızda göstermek isteyeceksiniz.

Hafta ortası ve bayramın ilk günü itibariyle biraz daha parasal işlerin hızlandığı görebilirsiniz. Parasal konular Salı ve Çarşamba günü hayatınızda önemli olacak. Perşembe ve Cuma günü daha çok dolaşmaya çıkmak, kendinizi dışarıya atmak, tatilin tadını çıkartmak gündeminizde olacak. Hayata ensek gözlerle bakacağınız aynı zamanda yakın çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınızdan güzel ilhamlar alacağınız bir hafta olacak.

Perşembe günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle beraber aile ortamlarınız önem kazanıyor. Evinizde misafir ağırlamak, aileniz gibi hissettiğiniz yerlerde bulunmak aynı zamanda yerleşimle ilgili konuların hareketlenmesi anlamında şanslı bir dönem. Perşembe günü Venüs aşk evinize geçecek. Biraz daha pratik, biraz daha mantıklı yönlerinizde aşk hayatınızda kendinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Aşkı seveceksiniz. Varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Yani bu dönem hayatın tadını tuzunu çıkaracaksınız.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizin kariyer ve meslek alanlarınızı tetikliyor. Dolunay zamanı önemli anlaşmalar, konuşmalar devreye girebilir. Kendinizive meslekle ilgili konularda neler yapacağınızı planlarken bulabilirsiniz. Kariyerinizde ve meslek hayatınızda önemli açılımlar devreye girebilir ya da bu konularda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İşlerin hızlanması,hayatınızda oluşacak bir durum,ve aile arasındaki dengeyi koruyamamanız biraz bu alanlarda hassaslıklar hissetmenize neden olabilir. Dolunay zamanı hep böyle iki taraf bizi çeker gibi hissederiz. O yüzden bu Dolunay’da denge kurmaya, iki taraf arasında,ve aile arasında denge kurmaya özen göstermeniz doğru olacaktır. Düşüncelerinizde gel-gitlerin çok yoğun olduğu, en çok sıkıntı ve problemi çevrenizden çektiğiniz bir dönem. Çevrenizdeki insanlar bazı noktalarda sizi onaylamıyor olabilir. Onlarla bazı konuşmalar, sürtüşmeler içerisine girebilirsiniz. Bu hafta Dolunay zamanı ve sonrası hafta sonu en çok bu konuya dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Temmuz - 26 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 40' 42" R
Ay
Oğlak
01° 12' 41"
Merkür
Koç
16° 20' 19"
Venüs
Koç
28° 47' 02"
Mars
Balık
28° 20' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 17"
Satürn
Balık
16° 24' 55"
Uranüs
Boğa
22° 14' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 25"
Lilith
Başak
23° 08' 18"
True Node
Koç
15° 25' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>