Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Pazartesi ve salı günü biraz gerginsiniz ama özgüven konusunda eksiğiniz yok. İş konusunda kendinizi savunmak gerektiğinde dişlerinizi göstermekten çekinmiyorsunuz ve işe de yarıyor. 7 Mart - 14 Mart Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Mart - 14 Mart

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, haftaya Ay Boğa burcundayken giriş yapıyoruz o yüzden bu hafta sizin için önemli. Bu hafta yerinizde duramayacaksınız, önemli haberler alacaksınız, duygu durumunuzdaki değişimler haftanıza damgasını vuracak. Kendi istek ve beklentileriniz de ön planda olacak. Pazartesi öğle saatleri kariyer ve meslek alanlarınızda hızlı, ani, beklenmedik oluşumlar altında olabilirsiniz. Hızlı tepkiler vereceksiniz ve sıkılganlıklarınız özellikleyaptığınız insanlara yansıyabilir.

Salı öğleden sonra hayatınızla ilgili önemli kararları devreye sokabilirsiniz. 19 Kasım civarı yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar duygusal birtakım hareketlenmeler Salı öğleden sonra devreye girebilir.

Perşembe günü Merkür Balık burcuna geçiyor, sosyal çevre alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. 15 gün boyunca sosyal ortamlarda görüşmelerinizi hızlandıracaksınız, arkadaşlarınızlayapıyorsanız ya da gelecek adımlarınız varsa işte bu gelecek adımlarınızda yapmanız gerekenler karşınıza gelebilir. Kafanızı biraz daha net tutmanız gereken bir dönem. Çevrenizdeki insanlara fayda sağlamak isteyebilirsiniz. İşten elde edilen gelirleriniz de yüksek olacak ama bütün bunları yaparken kendinizden çok fazla vermemeye özen gösterin. Önemli işler, organizasyonlar karşınıza gelebilir. Yeni ortamlara girdiğinizde yeni insanlarla tanıştığınızda o insanlardan fayda sağlamasını da bileceksiniz. Sezgilerinizi iyi kullanın, size yol gösterecekler. Kariyer alanlarınızda önemli kavuşumlar var demek ki hem mesleğinizde hem kariyerinizde birçok insanın desteğini alacağınız bir dönem. Toplum önü konuşmalarınız hızlanırken evliyseniz eşinizin ailesi ve onlarla olan bağlantıları da kuvvetlendirebilirsiniz.

Pazar günü Güneş Neptün kavuşumuyla sosyal çevre ortamlarınız, arkadaşlık ilişkilerinizle hafta sonunu geçirmek isteyebilirsiniz ya da bir arkadaşınıza yardım edebilirsiniz. Yardımlar çok güzel ama bütün bunları yaparken kendi egonuzu ya da kendi kimliğinizi unutmamaya da özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Mart - 14 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 01' 52" R
Ay
Aslan
23° 49' 11" R
Merkür
Koç
29° 35' 34"
Venüs
Boğa
19° 34' 52"
Mars
Koç
11° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 16"
Satürn
Balık
17° 46' 25"
Uranüs
Boğa
23° 13' 11"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 30"
Lilith
Başak
25° 00' 41"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>