İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Perşembe günü Mars burcunuza giriş yapıyor ve size harika bir motivasyon bahşediyor! İdeal çalışma temponuza, muhakeme becerinize, el işleri ve konuşma konusundaki kapasitelerinize yeniden kavuşuyorsunuz. 1 Mart - 8 Mart Mottosu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Mart - 8 Mart

İkizler Burcu

Hayatınız hareketleniyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Haftanız keyif dolu etkilerle başlıyor. Aşka, keyfe, mutluluğa, hobilere yöneleceğiniz bir haftadasınız. Varsa çocuğunuzun konu ve olayları bu haftaya damgasını vurabilir.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, haraketleneceğiniz bir dönem karşınıza gelecek. Gücünüzü, enerjinizi son iki aydır doğru kullanamıyordunuz. Öfke patlamaları, yön şaşırmaları, ne yapacağınızı bilememe, arkanızdan çevrilen işler, sıkıntı ve problemler yaşamış olabilirsiniz. Şimdi artık tüm bunlar geirde kalıyor. Yerinizde duramayacaksınız. Fiziki görüntünüz için harekete geçebilirsiniz. Zaman zaman kendinizle kavga edebilirsiniz, kafanızda fikirler, düşünceler olabilir. Bu fikirleri hayata geçirirken kararsızlıklar çekebilir, vazgeçebilirsiniz.

Çarpmalara, düşmelere, sakarlıklara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. 23 Nisana kadar önemli konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. Sağlığınız konusunda omuzlar, eller, kollar, ayaklar, akciğerler bunlarla ilgili konularda ameliyatlar, operasyonlarınız devreye girebilir. Sinir sisteminizi sağlam tutmaya çalışın.

Haftanın genelinde ilişkilerden yana şanslı olacaksınız. Göz önünde bulunduğunuz ortamlarda, kuracağınız doğru ilişkiler size kazandırabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın ailesiyle çok güzel anlaşabilirsiniz. Gelecek planlarınızı hızlandıracaksınız.

Bu hafta Cuma günü çok şanslı etkiler devrede. Kafanızda bir sürü plan, proje olabilir. Eğitim, hukuk, yurt dışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak işler alanında şansınız ve fırsatlarınız oldukça yüksek görünüyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Mart - 8 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 06' 00" R
Ay
Kova
04° 46' 37"
Merkür
Koç
17° 10' 22"
Venüs
Boğa
01° 51' 21"
Mars
Koç
00° 15' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 10"
Satürn
Balık
16° 38' 11"
Uranüs
Boğa
22° 23' 13"
Neptün
Balık
28° 55' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 53"
Lilith
Başak
23° 24' 53"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>