İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mayıs - 13 Mayıs

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, sosyal çevreniz hareketli. Hafta başında arkadaşlarınızdan gelecek önemli haberler var. Onlarla girişeceğiniz işler varsa hafta başında bu işleri canlı kılacaksınız Salı gününden sonra kendi halinizde olmak ve birkaç günü kendinize ayırmak önemli olacak. Geri plandan yürüttüğünüz her tür işinizi tıkır tıkır halledecek, sorumluluklarınızı bileceksiniz. İşinizde bu dönem çok fazla sorumluluk aldıysanız ve üzerinizde bir baskı hissediyorsanız bu baskının biraz hafiflediğini fark edebilirsiniz. Bu anlamda Salı günü dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde şifalanması gereken konular olabilir. Bazı konuları hala dile getirmekte, kendinizi ön plana çıkarmaktazorlanıyor olabilirsiniz. Bu hafta bu konularda da yardım alacak, şifalanacaksınız. Kafanızdaki planları çevrenize bahsetmekten çekinmeyin ama bunu yaparken karşı tarafı da düşünerek adım atacağınızı hissettirmeye özen gösterin o zaman işlerin çok daha rahat bir şekilde gittiğini göreceksiniz.

Çarşamba günkü Yeni ay, harekete geçmemeniz gereken bir Yeni ay. Büyük hayati kararlarınız varsa bu kararlarda destekli olmayacaksınız çünkü kadersel bir alanınızda gerçekleşiyor. Bu Yeni ay aslında durum ve olayları geldiği gibi yaşamayı, karşılaştığınız durumlara göre tepkiler vermeyi ön plana almanız gerekiyor. Yurt dışıyla bağlantılı işleriniz, yabancı insanlarla girişeceğiniz önemli işleriniz varsa bu Yeni ay hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Diğer taraftan kötü alışkanlıklarınızı geride bırakmak, spiritüel çalışmalarda bulunmak, bilinçaltınızı yenilemek ve korkularınızdan kurtulmak için bu Yeni ayı hayatınıza geçirebilirsiniz ama dünyevi hareketlerde büyük girişimlerde destekli olmayacaksınız. 6 Haziran’daki Yeni ay ile hayatınızın yeniden hareketlendiğini göreceksiniz.

Perşembe ve Cuma günleri ağırlıklı olarak hareketli zamanlar yerinizde duramayacağınız günler. Cumartesi, Pazar günleriyse para harcayacak gibi görünüyorsunuz hem de bu parayı evinize, ailenize ve yuvanıza harcamaktan çekinmeyeceksiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dair bu hafta dikkat çeken haberler alacağınız bir hafta değil ama gireceğiniz çevrelerde cesur olmaktan kaçınmayın belki yeni insanlar karşınıza gelebilirler.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mayıs - 13 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 12' 35" R
Ay
Yengeç
17° 28' 17" R
Merkür
Koç
26° 11' 36"
Venüs
Boğa
15° 59' 01"
Mars
Koç
09° 04' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 52"
Satürn
Balık
17° 33' 48"
Uranüs
Boğa
23° 02' 60"
Neptün
Balık
29° 14' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 55"
Chiron
Koç
21° 19' 24"
Lilith
Başak
24° 41' 14"
True Node
Koç
14° 59' 23"
Son Güncelleme : 12/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>