İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Perşembe gününden itibaren sosyal konumunuzla ilgili tereddütleriniz ortadan kaybolacak, özellikle de ticaret alanında çalışıyorsanız.söz konusu olduğunda! Elinizden neler geldiğini ortaya koyun! 28 Şubat - 7 Mart Mottosu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Şubat - 7 Mart

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, uzaklardan alınacak önemli haberler seyahatler ve gelecek planları bu hafta gündeminizde olacak. Hem seyahatte hem gelecek planlarınızda hem eğitim alanlarınızda kafanıza takılan konular olabilir. Özellikle eğitim konularında hayata biraz daha olumsuz gözlerle bakıyor olabilirsiniz. Gelecek planlarınızda önemli sorumlulukların üzerinize bindiğini düşünüyor olabilirsiniz. Bu da bardağın boş tarafını görmenize ve biraz da olaylara karşı olumsuzlukla yaklaşmanıza neden olacak. Ama sorumluluklarınızı geri plana itmezseniz bu işlerin sonuçlarından çok güzel faydalar da elde edebilirsiniz. Haftaya da bu etkilerle başlıyorsunuz ama tüm hafta bu etkiler hayatınızda önemli olacak.

Çarşamba günü Balık burcunda bir Yeniay var. Bu Yeniayda kariyer, iş, meslek alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Çarşamba gününden sonraki 15 gün boyuncahayatınızda önemli kararlar almak, teklifleri değerlendirmek, projeye başlamak, yöneticilerinizden destek almak gibi konular hızlanmaya başlayacak ve önünüzde önemli kapılar aralanacak. 2022 yılının kariyer ve meslek hayatınızda kendinizi gösterebileceğiniz en önemli aylarından bir tanesindesiniz. Çalışmayanlar toplum önü işleri ya da kalabalık ortamlardan yana şanslı olacaklar. Anne tarafınızdan gelecek güzel şanslar sizi çok ama çok mutlu edebilir.

Hayata esnek gözlerle baktığınız, içinize doğanların çok çabuk bir şekilde karşınıza geldiği bir dönem. Sezgilerinizden faydalanmasını iyi bilin çünkü bu hafta sezgileriniz size güzel yön verecek. Parasal konularda kimseyle kavgaya girmeyin. Özellikle de şirketlerle, kurumlarla, bankalarla çünkü para ile ilgili bir konuda ısrar edebilirsiniz ya da o kurumların ya da bankanın borcunuz ile ilgili bir konuda size ısrarcı davrandığını görebilirsiniz. İş mahkemelere, zorluklara ya da sıkıntılara ulaşmadan halletmeye özen gösterin. Tehlikeli yerlerde bulunmayın, riskli yatırımlardan mümkün olduğunca uzak durun. Perşembe günü bu etki çok görünür olacak. Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri bunu hayatınızda hissedebilirsiniz.

Yine de toplum önü işlerinizde kendinizi göstereceğiniz alanlarda Cumartesi günü çok şanslı etkileşimleriniz var. Pazar günü hem Venüs hem Mars Kova burcuna geçecek ve burada bir kavuşum yaşanacak. Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler ticaret, hukuk alanlarınızda geleceğe yönelik adımlarınızda hızlı sonuçları alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Burada geliştirilecek önemli ilişkiler size büyük kapılar aralayabilir ve mücadelenizi de bu alanlarda ortaya koyabilirsiniz. Tıpkı 2020 yılın sonunda vermiş olduğunuz kararlar gibi o dönem vermiş olduğunuz kararlar şimdi hareketlenmeye başlıyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Şubat - 7 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 55" R
Ay
Başak
28° 54' 50"
Merkür
Boğa
03° 24' 36"
Venüs
Boğa
23° 13' 12"
Mars
Koç
13° 33' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 09"
Satürn
Balık
17° 58' 29"
Uranüs
Boğa
23° 23' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 30"
Lilith
Başak
25° 20' 21"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>