İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler haftanıza para ile ilgili konular ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Ekonomik davranmak önemli olacak ve bir banka işiniz varsa, devlet kapısından bir ödeme yapacaksanız ya da beklediğiniz bir haber varsa bu hafta bu haberleri alabilirsiniz. Pazartesi günü Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle ilişkilerde kendinizi geri plana çekeceğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönem daha çok kendi halinizde olmak, yalnız kalmak, platonik aşkların peşinden koşmak isteyebilir ya da kendinizi platonik aşkların içerisinde bulabilirsiniz. Bu dönem insanlarla bir arada olmaktan ziyade kendi halinizde olmak ve kendinizle ilişki kurmak önemli olabilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa 3 hafta boyunca bu konular hareketleniyor. Belki yurt dışına gideceksiniz belki önemligörüşmelerinde bulunacaksınız ya da yurt dışı bazlı bir şirkete başvurdunuz ve buradan bir haber bekliyorsunuz işte bütün bunların karşınıza gelme potansiyeli yüksek. Önemli bir davanız varsa bu davanın lehinize sonuçlanması gibi etkiler de söz konusu.

Pazartesi Mars’ın Neptün'le bir kavuşumu var. Bu kavuşumalanlarınızda gerçekleşiyor. Burası aynı zamanda toplumsal konularla da bağlantılı. Bu da şu anlama geliyor, kalabalık ortamlarda toplumla iç içe olduğunuz yerlerde diğer insanların enerjisinden kolay etkilenebilirsiniz. Birtakım insanların kurbanı olmak ya da onların sizi yönlendirmelerine kendinizi kaptırmak yerine gözünüzü açık tutmaya özen gösterin. Yanıltıcı koşullar olacak. Evliyseniz eşinizin ailesinden özellikle bir erkek figüründen yana hayal kırıklıklarınız da yüksek olabilir, beklentilerinizi çok fazla yükseltmeyin. İşle ilgili konularda gereksiz yere insanlara yardım etmekten uzak durun.

Salı günü Mars Koç burcuna geçiyor. Enerjinizi sosyal çevrenize kaydırıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yapılacak birtakım organizasyonlar, planlar devreye girebilir. Bir partiye ya da sosyal bir derneğe, bir gönüllü kuruluşa üyeyseniz ya da orada çalışıyorsanız burada işler hızlı akabilir. Organizasyonlara, lansmanlara yönelik birtakım işlerinizin de hızlanma potansiyeli yüksek olacak. Grubunuza liderlik edeceksiniz. Herkes sizi dinleyebilir ya da sizin düşüncelerinize önem vermek isteyebilir ama bu dönem sabırsızca atılacak adımlar verilecek ters tepkiler size zararla dönebilir. İnsanların sizden uzaklaşmasını istemiyorsanız biraz daha onları düşünerek hareket edin. 1 Mayıs’ta Venüs'ün Plüton’la dik açısı devreye giriyor. Bu da beklenmedik yerlerde ilişkilerinizde bozulmalara neden olabilir. Eğitimle, seyahatle ilgili ya da yurt dışı bağlantılı işlerinizde önemli fırsatlar varsa Mayıs başını bu fırsat ve bağlantıları bozmamaya özen gösterin. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldınız bilin ki o sizin için çok daha hayırlı olacak.

Perşembe günü Plüton'un geri hareketi seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda önemli değişim ve dönüşümlerle desteklendi. Bu alanlarda hızlı değişmesi gereken konular karşınıza geldi şimdi bu konularda bir yavaşlama etkisi devreye girebilir. Plüton’un bu alanlarınızda gerilemesi ile attığınız bu adımları içselleştirmek, hatalarınızı fark etmek adına bu dönemi iyi kullanın. Cuma günü de oldukça keyifli, sosyal çevrenizden çok güzel haberler gelebilir ve arkadaşlarınızla yapılacak planlar varsa bu planlarınızı hareketlendirebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>