Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Motive olduğunuzu hissediyorsunuz ve işinizde kapasitelerinizi ortaya koymaya çalışıyorsunuz. Eğer iş arıyorsanız bu doğrultuda hareket edin ve zihninizden her türlü olumsuz düşünceyi kovun. 17 Mayıs - 24 Mayıs Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Mayıs - 24 Mayıs

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar haftaya ailevi konu ve olaylarla başlıyorsunuz. Evde yapılması gerekenler hafta sonu vaktinizi almış olabilir. Bu Pazartesi aile hayatınızda, yuvanızda yapılması gereken konuları hallederek kendinizi daha çok keyif alacağınız alanlara yönelteceksiniz. Çocuğunuz varsa Salı, Çarşamba, Perşembe günleri daha çok çocuğunuzla ilgili konu ve olayları hareketlendirebilirsiniz.

Bekarsanız bu dönem daha çok aşka, keyfe size mutluluk veren konulara odaklanacaksınız, hobilerinizi hareketlendireceksiniz. Güneş İkizler burcuna geçiyor bu da yakın çevrenizde olup biten konu ve olayları daha fazla merak edeceğinizi gösteriyor. Akrabalarınızla, kardeşinizle, ablanızla, abinizle, kuzenlerinizle, yakın çevrenizde kim varsa onların konu ve olaylarıyla daha fazla ilgili olacağınız bir döngüye giriyorsunuz. Öğrenciyseniz bu dönem öğrenmek için gayet şanslı bir dönem olacak.

1 ay boyunca daha çok yakın çevrenizde ve irtibat halinde olduğunuz insanlardan bilgi alacaksınız ve bu bilgi çerçevesinde hayatınızı genişletmek için harekete geçeceksiniz. Ticari birtakım faaliyetleriniz varsa, kendi dükkanınız varsa ya da bir girişimde bulunacaksanız bu dönem ticari girişimler anlamında sizi destekliyor. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanında işi olanlar, daha çok dijital medyayı kullananlar işte bu noktalarda güzel, şans ve fırsatlarla karşılaşacakları bir döngü içerisine giriyorlar. Daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarda gelecek haberlerde aşırı iyimser ve aşırı abartılı davranışlar devrede olabilir. Çok yakın çevrenizin hayatındaki olaylara çok abartılı tepkiler verebilirsiniz. İlişkilere dair atmak istediğiniz önemli adımlar varsa bütün bunlarla ilgili konularda da güzel, sağlam, kalıcı adımlar atılabilir. Hoşlandığınız bir insan varsa bu insana sevginizden bahsetmek ya da hislerinizi açıklamak, ilişkinizle ilgili önemli kararlar almak anlamında Perşembe ve Cuma günleri sizi destekleyecek.

Pazar günü Satürn gerilemeye başlıyor, arkadaşlarınızla olan işlerinizde bazı konuları yeniden ele almak durumunda kalacaksınız. Bazı ilişkileri yeniden gözden geçireceksiniz. Bu hafta sonu önemli girişimlerde aldanma etkisine karşı lütfen dikkat edin. Hafta sonu sağlıkla ilgili konularda en çok siz etkileneceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Mayıs - 24 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 41" R
Ay
Balık
03° 39' 06"
Merkür
Koç
18° 11' 59"
Venüs
Boğa
04° 23' 17"
Mars
Koç
01° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 00"
Satürn
Balık
16° 48' 50"
Uranüs
Boğa
22° 30' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 47"
Lilith
Başak
23° 38' 34"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>