Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinizi oldukça huzurlu hissediyorsunuz ve bu da size işinizde yetkinlik ve rahatlık bahşediyor. Önemli atılımlar yapmak için daha iyi bir motivasyon olamazdı! 22 Mart - 29 Mart Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Mart - 29 Mart

Koç Burcu

Haftaya ailevi konularla giriş yapıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Aile hayatınız, ailenize yapmanız gerekenler ya da eviniz, yuvanız için yapılması gerekenlerle haftanız başlayacak. Güneş-Venüs sizin burcunuzda, şu aralar oldukça popülersiniz. Sosyal ortamlarda fikirlerinizle, tavırlarınızla, hareketlerinizle, görüntünüzle insanların ilgisini çabuk çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Aynı zamanda kendinize olan cesaretiniz yüksek olabilir. İşle ilgili konular ve tabiki iletişime dayalı işlerinizde zaman zaman zorlanmalar, engeller olsa bile bu haftabaşında güzel bir takımgörüşmeleri, konuşmaları yapmanız söz konusu olacak. Bu güzel etkiler maddi konulara da yansıyacak.

Çarşamba günü yakın çevrenize karşı sinirli, gergin, agresif tavırlar sergilemeniz söz konusu olabilir. İçinizde tutduğunuz, kafanızda büyüttüğünüz konuları yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan konuşmalarınızda dışarıya vurabilirsiniz. Bu etkiye karşı dikkatli olmalısınız.

Cuma günü çok hareketli bir gün. Güneş – Venüs’ün kalbinde ikili ilişkileriniz ve sosyal yaşantınıza dair atmak istediğiniz adımlar için, bugün oluşan bu güzel etkilerden her tür ilişkiniz için faydalanmalısınız.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Bu dolunay’da ilişkiler ön planda olacak. Sevdiğiniz insanla bazı noktalarda anlaşmazlıklar devreye girebilir. Onun hayatında vermesi gereken önemli kararlar olabilir ve bu kararların sizin hayatınıza yansıması söz konusu olabilir. Ortaklı işleriniz varsa, ortağınızla bazı noktalarda arayı bulmak çokta kolay olmayacak. Ne olursa olsun bu dolunay’la beraber algınızı ilişkilere çevireceksiniz. Taşınmayla ilgili konular hayatınızda hız kazanırken, hayatınızda kimse yoksa bu dolunay’la beraber tanışma olasılığınız yüksek görünüyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Mart - 29 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 57" R
Ay
Yay
00° 48' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 45"
Venüs
Koç
25° 52' 27"
Mars
Balık
26° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 24"
Satürn
Balık
16° 11' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 20"
Lilith
Başak
22° 52' 35"
True Node
Koç
15° 33' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>