Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Ocak - 30 Ocak

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, sosyal çevre ilişkileri, arkadaşlıklar burada alınacak önemli sorumluluklarla haftanızı başlatıyorsunuz. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler bunların sorumlulukları ile ilgili konu ve olaylar haftanıza damga vurabilir. Bir arkadaşınızla aranızdaki ilişkinin sıkıntıya girdiğini ya da bir konuyu onunla konuşmakta zorlandığınızı fark edebilirsiniz. Özel hayatınızdaki insanın hobilerinde ya da evliyseniz çocuğunuzla olan ilişkilerinde bazı zorlanmalar devrede olabilir.

Pazartesi günü Uranüs düzeliyor para ile ilgili konularda kazanımlarınızda, yatırımlarınızda cebinize giren para ile ilgili alanda hızlı ani beklenmedik olaylara ani değişimlere açık bir sürece giriyorsunuz. Hem tutulmalarla hem gezegen geçişleriyle tetiklendiğinde bu değişimlerin hayatınıza yansımalarını çok net görebilirsiniz.

Bu haftanın en güzel günü Çarşamba. Çarşamba günü sosyal çevrenizden göreceğiniz destekler yüksek olurken aynı zamanda hayat amacınız ve beklentileriniz doğrultusunda diğer insanlarla beraber hareket edebileceksiniz. Kafanızdaki planları arkadaşlarınızla konuşmak ya da çevrenizle paylaşmak anlamında şanslı olacak yine onlardan gelecek önemli bir teklif kendinizi mutlu, huzurlu, şanslı hissettirecek. Bu hafta boş durmayın Çarşamba günü de dahil olmak üzere artı eksi bir gün geleceğinizi ilgilendirecek her türlü işte harekete geçmeniz gerçekten önemli olacak.

Cuma günü Venüs Balık burcuna geçiyor önünüzdeki 3 hafta boyunca kendi halinizde olmak, dinlenmek, ilişkilerle ilgili konularda mesafeli olmak önem kazanırken sanatsal, kreatif, yaratıcılığa dayalı her tür işinizde çok şanslı etkiler altında olacaksınız. Yazmak, çizmek ya da hayal kurmak, geleceğe yönelik adımlarınızı oluşturmak ve plan yapmak adına bu dönemi iyi değerlendirin. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa yine bu işlerde önemli bağlantılar devreye girebilir. Bu süreçte beraber olduğunuz kişi işini çok daha fazla önemseyebilir ve bu dönem daha fazla vaktini işinde geçirebilir bu da aranıza bir mesafe koymanıza neden olacaktır ama bu dönem yaratıcılığınız çok kuvvetli. Aklınıza gelen bütün planları projeleri bir kenara not etmeyi ihmal etmeyin ilişkileri de çok fazla zorlamayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Ocak - 30 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 05' 36" R
Ay
Aslan
12° 00' 51" R
Merkür
Koç
28° 25' 12"
Venüs
Boğa
18° 23' 06"
Mars
Koç
10° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 30"
Satürn
Balık
17° 42' 18"
Uranüs
Boğa
23° 09' 47"
Neptün
Balık
29° 17' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 30"
Lilith
Başak
24° 54' 13"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>