Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorunlarla baş etmesini çok iyi biliyorsunuz ve profesyonel hedeflerinize ulaşıyorsunuz. Bir durum aklınıza yatmadı mı doğrudan meselenin özüne iniyorsunuz. Çabalarınızın meyvelerini topladığınız ortada! 12 Nisan - 19 Nisan Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Nisan - 19 Nisan

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, iletişim işlerinizde hızlı haftalardan bir tanesi başlıyor. Koç burcunda bir yeni ay var ve bu Koç zamanında iletişimsel bütün işlerinizle ilgili konularda hızlı hareket edebilir, önemli kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Sosyal medyayla ilgili bir planınız mı var, sitenizi mi yenileyeceksiniz? Bilgisayar alanında çalışıyor ve bu alanda kendinizi göstermek mi istiyorsunuz, önemligörüşmeleriniz mi var? İşte bunlarla ilgili konuları başlatma etkisi bu yeni ayla beraber devrede. Diğer taraftan yakın çevre akraba ve kardeşlerinizin hayatında önemli kararlar devrede olabilir. Abinizin, ablanızın, komşunuzun hayatında oluşacak birtakım konu ve olaylar bu yeni ay zamanı önem kazanacak. Beklenmedik alanlarda bazı sürtüşmeler, zorlanmalar devrede olabilir. İşleriniz tıkır tıkır akarken bir yerde durabilir, bir aksilik olabilir, bir şeyler bozulabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda ilişkilerinizi bozmamaya özen gösterin çünkü bu geçici bir süreç. Bu dönem içerisinde karşı tarafla çok fazla çekişmeyin.

Diğer taraftan Venüs Boğa burcuna geçiyor, evinize, yuvanıza, ailenize daha fazla ilgili göstereceğiniz ve zaman harcayacağınız bir 3 haftalık dönem içerisine giriyorsunuz. Bu dönemde evinize eşya alabilir, evinizi yenileyebilir, evinizden gitmesi gerekenlere şöyle bir bakabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlayabilir, boya, badana, tadilat, tamirat işlerine girebilirsiniz. Eviniz ve yuvanızı güzelleştirmek adına girişeceğiniz her tür işinizde şans sizden yana olacak. Önümüzdeki süreçte evinizde misafir ağırlamak önemli olacak.

Eğlenceli konu ve olayların etrafınızda döndüğü bir zaman dilimindesiniz. Yakın çevrenizden ilginizi çekecek bir insanla aşk yaşama olasılığınız çok yüksek. Farklı insanlardan hoşlanacaksınız, bir insanla yeni tanışıyorsanız ne kadar iyi bir iletişim içerisinde olduğunuzu düşüneceksiniz. Eğer böyle bir durum varsa yürüyün gidin. Özellikle spekülatif işleriniz varsa, paraya dayalı alayım satayım gibi birtakım düşünceleriniz varsa bu dönem maalesef biraz yanıltıcı etkiler altındasınız. Ev hayatınızda yapılması gereken konu ve olayları hızlandıracaksınız. Çok güzel şans ve fırsatları hafta sonu karşınıza gelebilir çünkü şanslı bir yıl içerisindesiniz. Hafta sonu güzel planlar yapın, keyfini çıkarın ve yeni gelen haftaya güzel bir şekilde hazırlanan.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Nisan - 19 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 44' 21" R
Ay
Başak
20° 39' 53"
Merkür
Koç
17° 05' 56"
Venüs
Koç
18° 44' 01"
Mars
Balık
22° 02' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 20"
Satürn
Balık
15° 38' 52"
Uranüs
Boğa
21° 47' 18"
Neptün
Balık
28° 35' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 13"
Lilith
Başak
22° 14' 02"
True Node
Koç
15° 37' 52"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>