Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Mayıs - 22 Mayıs

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, haftanıza yakın çevrenizden alacağınız etkilerle giriş yapıyorsunuz. Birkaç gün boyunca iletişim trafiğiniz yüksek akabilir herkes bir anlamda etrafınızda olup biten konu ve olaylarla ilgili olabilir ve siz de bu olaylara kendinizi kaptırabilirsiniz.

Pazartesi Merkür düzeliyor, Merkür sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi bu yüzden de aile hayatınızda bazı anlaşmazlıklar, iletişim problemleriyle karşılaşmış olabilirsiniz. Bir şey almak istediyseniz ve bu noktada bazı sıkıntı ve sorunlar karşınıza geldiyse şimdi Merkür'ün düzelmesiyle bu alanlarınız daha sağlıklı çalışacak. Bir kere idrakiniz, mantığınız çok daha doğru akabilir. Hemen akabinde Jüpiter'in ev, aile ve yuva alanlarınıza geçmesiyle evinizde, yuvanızda, ailenizde mutluluğu, huzuru, bolluğu, bereketi yakalayacağınız evle ilgili girişimleri hızlandıracağınız, kiralama, yer değiştirme, arazi ya da bir malın alımıyla alakalı konu ve olayların hızlanacağı bir dönem olacak. Bu dönem ayrıca vicdanınız da kuvvetli olacak ve gerçekten aradığınız huzuru mutluluğu yuvanızda bulduğunuzu da görebilirsiniz.

Perşembe günü gücü doğru kullanmanız gerekiyor. Bir eşya alırken bir işin içerisinde yer alırken gücü ne kadar doğru kullanıp kullanmadığınız test edilebilir. Aile ortamınızda baba tarafınızın ya da babanızın kariyeri ya da işiyle ilgili konularda bazı zorlanmaların devrede olduğunu görebilirsiniz.

Cuma günü ev, aile ve yuva alanlarınızda bir Yeni ay gerçekleşecek. Bu Yeni ayla beraber kafanızdaki fikirleri planları hızlandırmanız söz konusu olabilir. Bu alanda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz vermeniz gereken önemli kararlar olabilir ama ne kadar kararlı olursanız o kadar işlerin daha güzel bir şekilde ilerlediğini görebilirsiniz.

Mars Aslan burcuna geçiyor Cumartesi gününden sonraki bir buçuk ay boyunca ilişkiler hayatınızda önemli olacak. Enerjinize ilişkinize akıtacaksınız, bu dönem sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızda kendi kafanıza göre davranmak önem kazanırken ben bilirim tavırları ile karşı tarafla anlaşmazlıklara da açık olabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde de önemli girişimler devreye girerken zaman zaman çekişmeler de yaşanabilir. Hafta sonu ilişkileri çok fazla zorlamayın sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar devrede olurken tanımadığınız yerlerde ya da irtibat halinde olduğunuzu insanlarla da şiddeti üzerinize çekmeye açık görünüyorsunuz. Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle Pazar gününden sonraki dönem aşka, keyfe, mutluluğa kendinizi kaptırabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Mayıs - 22 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 37' 14" R
Ay
Başak
07° 08' 47"
Merkür
Koç
17° 37' 57"
Venüs
Koç
17° 19' 14"
Mars
Balık
21° 08' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 37"
Satürn
Balık
15° 32' 06"
Uranüs
Boğa
21° 43' 31"
Neptün
Balık
28° 33' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 13"
Lilith
Başak
22° 06' 25"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>