Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Nisan - 10 Nisan

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, parasal konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta aile hayatınızda yapılması gerekenler, harcamalar ya da alışverişler burada ödenmesi gereken faturalar ilgili olacaksınız. Bu konuları öncelikle ele alırsanız o zaman çok daha rahat ilerlersiniz.

Pazartesi Merkür Boğa burcuna geçiyor ev, aile ve yuva konularınız önem kazanıyor. Ev ortamlarınızla konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor bir kere toplantılarınız da dahil olmak üzere her tür konu ve mevzunun ev ortamlarınızda konuşulması söz konusu olacak. Sevdiklerinizi evinize çağıracaksanızortamınızdan bir arkadaşınızı evinizde ağırlayacaksanız, emlak alım satım kiralama gibi işler varsa, arabanızı değiştireceksiniz, araba alacaksınız 21 Nisan'a kadar hızlı bir döngü sizin için başlamış bulunuyor. Yine ailenizdeki insanlarla iletişime geçmek önemli olacak ama hafta başında aile ortamında bir konuşma sinirlerinizi iyice gerebilir şüpheci ve takıntılı davranabilirsiniz ve geri adım atmadığınız için de aile ortamlarınızda sevdiklerinizle kafa kafaya gelme potansiyeliniz yüksek görünüyor.

Perşembe günü Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor bu Dolunay önemli bir seyahati karşınıza getirebilir. Seyahat fırsatı, eğitimsel işler, ticari faaliyetler, hukuki alanda atılacak adımlar tam da bu Dolunayın konusu olacak. Uzak yerlerden güzel haberler devreye girebilir eşinizin kardeşleri ya da akrabalarından önemli haberler alabilirsiniz. Bu Dolunay sizi destekleyen bir Dolunay olacak o yüzden de hem eğitim hem kişisel hayatınızda hareket etmek istediğiniz noktaları hızlandırabilirsiniz. Yine ev, aile ve yuva alanlarınızda yapılması gerekenler gönül rahatlığıyla devreye girebilir. Verdiğiniz sözleri çevrenizdeki insanlara, ailenizdeki büyüklere çok rahat bir şekilde tutabilirsiniz. Evle ilgili bir mevzu Perşembe günü önemli olacak emlakla alakalı daha doğrusu bir de yakın çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz yardım ve destekler onlarla olan ilişkinizi şifalandıracak. Sosyal medyayı kullanamıyorsanız medya ile alakalı ya da dijital dünya ile alakalı yok ya ben bu işi yapamıyorum dediğiniz noktalarda bu hafta güzel şans ve fırsatlara da sahip olacaksınız. Hafta sonu göz önündesiniz kalabalık yerlerde ve diğer insanların arasında vaktinizi geçireceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Nisan - 10 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 25" R
Ay
Yay
22° 24' 29"
Merkür
Koç
16° 11' 43"
Venüs
Koç
27° 57' 14"
Mars
Balık
27° 49' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 54"
Satürn
Balık
16° 21' 16"
Uranüs
Boğa
22° 12' 23"
Neptün
Balık
28° 49' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 07"
Lilith
Başak
23° 03' 49"
True Node
Koç
15° 27' 37"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>