Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Şubat - 6 Mart

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar haftaya özel hayatınıza odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla vereceğiniz kararlar sanatsal işleriniz, koşturmalarınız, önemli faaliyetleriniz bu alanda yapılması gerekenler önemli olacak. Merkür'ün Satürn’le kavuşumu hayatınızda sizi bloke eden alanları gösteriyor. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekiyor. Görme, duyma bozuklukları hayatınızı yönetememe ya da bazı konuların neden böyle olduğunu çok fazla düşünme, aşırı dikkat, aşırı temkin bunların sizi bunalttığı, bir anlamda da aşağıya çektiği bir dönem. Biraz kendinizi rahatlatmaya ihtiyacınız var bunun için de yakın çevrenizdeki sizi seven size güvenen sizin hayatınızda önemli açılımlar sağlayacak insanlardan destek ve faydalar sağlayabilirsiniz. Hem iletişimsel işlerinizde hem her tür cesur girişiminizde, eğitim hayatınızda, medya alanlarınızda ve yakın çevrenizdeki insanlardan önemli teklifler, şans ve fırsatlar manevi destekler bu hafta yüzünüzü bir parça da olsun güldürebilir ama sağlığınıza gereken özeni gösterin. İki buçuk yılınız vardı hayatınızı yapılandırırken ve sağlığınıza gereken özeni gösterirken şimdi buralarda aslında neyi yapıp neyi yapmadığınızı nerede geç kalıp nerede geç kalmadığınızı fark ediyorsunuz artık bunlar son günler, 07 Mart itibarıyla rahatlayacaksınız.

Cuma gününden sonra 2 hafta boyunca para ile ilgili konular ön plana çıkıyor parasal konular hız kazanırken konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir, kararsızlıklarınız da yüksek olabilir ne teklif ne fiyat vereceğinizi bilmiyor olabilirsiniz bir yerden beklediğiniz para olabilir ya da para ile ilgili konularda bir kıstasınız olmayabilir bu dönemde daha mantıklı ve rasyonel düşünemiyor olabilirsiniz. O yüzden maddi konularda kandırılmamak, yanlış yönlendirilmemek için sevdiklerinizden ve size cesaret verecek insanlardan destek almayı ihmal etmeyin. Para ile ilgili girişimlerinize mümkün olduğunca dikkat edin önünüzde iki haftanız var bu iki hafta para ile ilgili konularda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Şubat - 6 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 03" R
Ay
Boğa
01° 12' 10" R
Merkür
Koç
20° 56' 31"
Venüs
Boğa
09° 14' 47"
Mars
Koç
04° 52' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 32"
Satürn
Balık
17° 08' 26"
Uranüs
Boğa
22° 43' 56"
Neptün
Balık
29° 06' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 49"
Lilith
Başak
24° 04' 49"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>