Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Şubat - 13 Şubat

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, Dolunaydan aldığınız etkilerle ilişkiler ve ortaklı işler konusuna odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dair verilecek önemli kararlar bu Dolunayın konusuydu 8 Kasım tutulma noktası tetikleniyordu sevdiğiniz insanın kariyerinde bazı sorunlar devreye girmiş olabilir ya da ailevi konularda agresif etkiler altında olabilirsiniz. Bu hafta da bu etkilerin devam etmesi söz konusu ama olumlu etkiler de yok değil.

Pazartesi günü Merkür'ün Neptün’le olumlu açısı para ile ilgili konularda ilhamınızı yüksek tutacak. Kafanızdaki plan ve projeleri henüz hayata geçirmek anlamında kendinizi hazır hissetmiyor olabilirsiniz bu noktada haklısınız ama diğer taraftan yazıyorsanız, çiziyorsanız herhangi bir projeye dahilseniz geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Başka insanlara maddi yönden yardım etmek bu dönem önemli olurken bazı derneklere, sosyal kurumlara ve kuruluşlara katılmak buralarda kendi gücünüzü göstermek ve diğer insanlara yardım etmek öne çıkabilir.

Çarşamba günü Venüs'ün Uranüs'le olumlu açısı parayla ilgili konularda yüzünüzü güldürebilir, elinize güzel bir para geçebilir bu kazançlarınızı daha çok ev ve aile hayatınıza harcamak isteyebilirsiniz. Aile hayatınızdaki güzel gelişmeler hem parasal yönden size destek olacak aynı zamanda mesela herhangi bir yerden para gelmezse aileniz de parasal yönden size destek olabilir ya da kazançlarınızdan evinize, ailenize yatırımlar yapabilirsiniz. Bu aralar maneviyatınız hem kuvvetli olacak hem de ev ortamlarınızda esnek yapınızla özgür taraflarınızla bu Dolunaydan almış olduğunuz zor etkileri bertaraf etmesini bileceksiniz. Bir sıkıntı yaşarsanız bu durum ve olayları toparlamak da söz konusu olacak.

Cuma gününe dikkat edin Merkür'ün Plüton ile kavuşumu devrede bu sizin bilinçaltı alanınızda gerçekleşiyor. Bazı şeyler size çok zor gelebilir bilinçaltınızda olayları büyütebilirsiniz ya da bazı insanların sizi hiç siz farkında olmadan yönetmeye çalıştığını, manipülatif etkilerle size yaklaştığını fark edebilirsiniz. Hem kariyeriniz hem aşk hayatınız hem parasal yönden kontrol edildiğinizi düşünebilirsiniz.

Aslında 1-1,5 aydan beri bu noktada çok zorlandınız geçmişle hesaplaşmalar, dedikodular, arkanızdan dönen olaylar fazlasıyla aktifti hayatınızda şimdi Cumartesi günü Merkür'ün sizin burcunuza geçmesiyle beraber rahatlıyorsunuz. Konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir hem aşk hayatınız hem de parasal konularda hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Hayatın keyfini fazlasıyla çıkaracağınız bir dönem olacak ve bu dönemde fikirleriniz ve düşüncelerinizle diğer insanlara öncülük ettiğinizi görecek ve uzun zamandan sonra derin bir oh çekip üzerinizde var olan, sizi aşağıya çeken depresif etkilerin geride kaldığını göreceksiniz. Şimdi zamanınız başlıyor bu zamanı iyi değerlendirin hem parasal yönden hem kişisel adımlarınızda hem de özel hayatınızda güzel bir süreç Cumartesi günü ve sonrası başlıyor. Onun öncesinde Cuma günü olayları kafanızda takıntı yapmayın unutmayın ki her şey olacağına varır.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Şubat - 13 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 35' 32" R
Ay
İkizler
10° 59' 27" R
Merkür
Koç
23° 24' 06"
Venüs
Boğa
12° 38' 59"
Mars
Koç
06° 59' 49"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 34"
Satürn
Balık
17° 21' 31"
Uranüs
Boğa
22° 53' 33"
Neptün
Balık
29° 10' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 46"
Lilith
Başak
24° 23' 12"
True Node
Koç
15° 13' 51"
Son Güncelleme : 09/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>