Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Perşembe gününden itibaren her şey yolunda gitmeye başlıyor. Önünüzdeki engeller kalkıyor ve çabalarınızdan daha hızlı sonuç alıyorsunuz. 9 Ocak - 16 Ocak Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ocak - 16 Ocak

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, haftaya ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Sevdiğiniz insandan önemli haberler gelebilir ya da sevdiğiniz insanla güzel bazı planlar içerisine girebilirsiniz. Bu hafta genelinde gökyüzünde güzel hareketler var. Venüs’ün Mars’la olumlu açısı ikili ilişkiler, özel hayatınızda, hobi alanlarınızda, çocukla ilgili girişimlerinizde ve aşk hayatınızda keyfinizi yerine getirecek ve bu hafta başında kendinizi gerçekten şanslı, mutlu ve iyimser göreceksiniz. Merkür kadersel alanınızda geriliyor bu da bazı konularla tekrar tekrar uğraşmanız gerektiğini karşınıza getirecek ama diğer taraftan ailenizdeki insanlar, sevdikleriniz her tür konuda size destek olacak. Sıkıntı yaşadığınız, endişe ettiğiniz konularda kapılar aralayacaklar ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Zaten evinizden yakın çevrenizdeki insanlardan bu ara çok ayrılmayın. Önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın ve dedikodu yapmamaya çalışın.

Bu hafta Mars düzeliyor, Mars sizin aşk evinizde gerilemekteydi. Geçmiş aşklar, geçmişte yapılmış işler ya da çocuklarla ilgili konularda atılması gerekenler, geçmişte verilmiş kararların yeniden gündeme gelmesi önemliydi ve bu alanlarda bazı zorlanmalar devreye girmiş olabilir. 12 Ocak Perşembe günü itibariyle bu alanlarda rahat bir nefes alacaksınız hem aşk hem özel hayatınız hem sanatsal faaliyetler hem spor konuları öne çıkacak. Mesela spora yazılmış ama bir türlü içinizden gitmek gelmiyor olabilir çünkü Mars burada geriliyor, yani enerjinizi doğru kullanamıyor olabilirsiniz. Perşembe gününden sonra bu etkiler geride kalmaya başlayacak.

Para ile ilgili konularda çok güzel fırsatlar elde edeceksiniz, beklenmedik yerlerden güzel destekler görürken Cuma günü oldukça hareketli bir gün olacak. Pazar günü Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı ev ve aile ortamlarınızda çok çabuk tepkiler vereceğinizi ortaya koyuyor. Bu dönem kendinize yönelik hareketleriniz aile büyüklerinizle aranızda bazı çatışmalara neden olabilir o yüzden ev ortamlarında mümkün olduğunca sıkılganlıklarınızı kontrol etmeye özen gösterin. Kazalara neden olacak davranışlardan mümkün olduğunca uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ocak - 16 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 55' 53" R
Ay
Terazi
11° 50' 26"
Merkür
Boğa
04° 54' 28"
Venüs
Boğa
24° 33' 40"
Mars
Koç
14° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 35"
Satürn
Balık
18° 02' 46"
Uranüs
Boğa
23° 27' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 45"
Lilith
Başak
25° 27' 37"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>