Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Ocak - 9 Ocak

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar eviniz, aileniz, yuvanız hafta bu gibi etkilerle başlıyor. Aileden alınacak önemli haberler sabah saatleri biraz dengesizlikler devrede olabilir önemli sorumluluklarınız da var sağlıkla ilgili bu sorumlulukları da almak durumundasınız. Ama Pazartesi akşam saatleri itibariyle artık biraz daha rahatlayacak ve desteklendiğinizi çok net göreceksiniz.

Salı günü itibariyle Venüs Kova burcuna geçiyor. Güzelleşmek, kendinize vakit ayırmak, alışverişe çıkmak, sosyalleşmek anlamında şahane bir sürece giriyorsunuz. Herkes sizi konuşabilir, hayatınızda bir insan yoksa ilişkilere yelken açabilirsiniz önemli insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Salı günü itibariyle hayatınızda bir rahatlama enerjisi devrede olacak. Hala Güneş ve Merkür sizin zor bir alanınızda geriliyor ama en azından kendinizi dışarıya atarak, sosyalleşerek, yeni insanlarla sıkıntı ve problemlerinizi geride bırakmayı rahatlamayı görev edineceksiniz.

Pazartesi günü geri plandan yürüttüğünüz bir işinizde para ile ilgili bir mevzuyu çok rahat bir şekilde çözebilirsiniz, Çarşamba günü ise yakın çevrenizden gelecek çok güzel bir teklif ya da bir destek yüzünüzü güldürecek, insanların sizi desteklediğini göreceksiniz. Sosyal medyayı kullanıyorsanız dijital alanda birtakım işleriniz varsa burada atılacak adımlar da sizi mutlu edebilir tutarlı adımlar olacak çünkü bütün bunlar. Hayatı geniş gözlerle okumanız gereken bir dönem. Ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli açılımlar var ve bu sene daha çok mutluluğunuz ailenizden gelecek. Mutluluğu uzaklarda aramayın ailevi konulardan yana şanslı olacaksınız.

Cumartesi günü iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli bir Dolunay yaşayacaksınız. Sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekiyor bu Dolunay zamanı. Mide problemleri, gaz, şişkinlikler aynı zamanda cilt sıkıntıları, ürtiker ya da gastrit gibi problemlerle uğraşabilirsiniz. Arkanızdan dönen bir sürü olay olabilir bir sürü dedikodu kulağınıza gelebilir, geçmiş konu ve olaylarla çok fazla ilgilenebilirsiniz bütün bu ruh halinizdeki değişiklikler duyduklarınız aslında tam da bu Dolunay zamanı sağlıkla ilgili konularınıza yansıyabilir bu etkiye dikkat edin.ortamlarınızla ilgili konularda dikkatli konuşun çünkü hem yanlış anlaşılabilir hem de olayları kendi aleyhinize çevirebilirsiniz bu dönemde. Kendi kendinize ne hata yaptığınızı bulmaya çalışın o zaman çok daha faydalı bir süreç yaşamış olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Ocak - 9 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 48' 00" R
Ay
Terazi
22° 39' 09" R
Merkür
Boğa
06° 11' 04"
Venüs
Boğa
25° 40' 16"
Mars
Koç
15° 04' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 21"
Satürn
Balık
18° 06' 14"
Uranüs
Boğa
23° 30' 24"
Neptün
Balık
29° 26' 16"
Plüton
Kova
02° 01' 57"
Chiron
Koç
21° 43' 25"
Lilith
Başak
25° 33' 37"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 20/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>