Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Ocak - 30 Ocak

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, önemli sorumluluklarla haftanızı başlatıyorsunuz. Kendi istek ve beklentileriniz önemli olurken sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gereken haftalardan bir tanesi ya da bununla ilgili hiç istemediğiniz, gözünüzde büyüyen bir mevzuyu ele almak durumunda kalabilirsiniz ama kendinize iyi bakmanız gerekecek. Dolaşım sistemi problemleri, varisler, damar sıkıntıları, sırt ağrıları, yorgun hissetme gibi durumlar söz konusu olabilir. Ama sorumluluklarınızı teker teker ele almanız, her işi aynı anda atlamamanız sizi rahatlatabilir.

Pazartesi günü Uranüs düzeliyor ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi. Bu alanlarda ailevi konularda, evinizle ilgili atılması gereken adımlarda bazı zorlanmalar, yavaşlamalar, ertelenmeler devreye girmiş olabilir. Uranüs’ün düzelmesi ile beraber bu alanda daha rahat hareket edeceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Daha hızlı gelişmeler bu alanlardan gelebilir bu değişimlere de açık olabilirsiniz.

Bu haftanın en önemli konusu Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu açı. Bu olumlu açı yakın çevre alanlarınızdan gelecek güzel bir teklifi karşınıza getirebilir. Tanıdığınız ve sevdiğiniz insanlardan gelebilir bu teklif ya da iletişim işlerinizde çok güzel anlaşmalara imza atabilirsiniz. Dijital platformları olsun, satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanlarında olsun kendinizi mutlu iyimser ve şanslı görecek önemli haberlerin yakınlarınızdaki insanlardan geldiğini fark edeceksiniz. Bu aralar kısa vadeli planlarınız tıkır tıkır işliyor ve uzun zamandan sonra kendinizi hiç bu kadar iyi hissetmeyeceksiniz.

Cuma günü Venüs Balık burcuna geçiyor para ile ilgili konularda şanslı bir sürece giriyorsunuz 3 hafta boyunca maddi gelirleriniz de harcamalarınız da artabilir. Mesela sanata, keyfe, modaya daha fazla ya da spiritüel konulara daha fazla harcama yapabilirsiniz ama bir yandan kuracağınız doğru ilişkilerle para kazançlarınız da hızlanmaya başlıyor. Kendinizi değiştirmek, güzelleştirmek adına bu dönemi iyi bir şekilde kullanın. Yine bu dönem yapacağınız para anlaşmaları uzun soluklu olabilir ve sizin de kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Yatırımlarınız, kazançlarınız Cuma gününden sonra artacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Ocak - 30 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 54" R
Ay
Aslan
16° 30' 37" R
Merkür
Koç
28° 51' 33"
Venüs
Boğa
18° 50' 16"
Mars
Koç
10° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 43"
Satürn
Balık
17° 43' 52"
Uranüs
Boğa
23° 11' 04"
Neptün
Balık
29° 18' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 38"
Lilith
Başak
24° 56' 40"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>