Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ocak - 23 Ocak

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, kariyer ve meslek alanlarınızda verilmesi gereken önemli kararlar, zaman zaman krizlerle haftanız başlıyor. Annenizle olan bağlantılara dikkat etmeniz gerekecek. Hafta ortası itibariyle sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız fazlasıyla hareketli olacak, davetler, aktiviteler, organizasyonlara her zamankinden daha fazla vakit ayıracaksınız.

Bu hafta Güneş ve Plüton kavuşumları kadersel alanınızda oluşuyor korkularınız tetiklenebilir, üzerinize bazı endişeleri çekiyor olabilirsiniz ya da bazı insanların üzerinizde kontrol sahibi olduğunu fark edecek, nazar gibi konulara biraz daha ilginizin arttığını ya da bu alanda bazı zorlanmalar yaşadığınızı göreceksiniz ama içsel olarak aslında bir gücünüz var bunu yabana atmayın. Başka insanların ne yaptığının önemi yok siz kendi içinizde bir bütün olabilir ve her şeyi olması gerektiği gibi görebilirseniz. Kendi hatalarınızı da fark edebilirsiniz bu haftadan çok güzel bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin kadersel alanınızda gerilemekteydi o yüzden arkanızdan bir sürü olay dönmüş olabilir, sinirleriniz çok bozulmuş olabilir şimdi artık biraz daha rahatlayacaksınız olayları daha farklı bir perspektiften göreceksiniz.

Diğer taraftan güneşin Kova burcuna geçmesiyle beraber Cuma günü itibariyle keyfiniz yerine gelmeye başlayacak. Sağlığınız gözle görülür bir şekilde güzelleşebilir aynı zamanda kendinize olan güveniniz yerine geldiği için artık her konuda çok daha rahat hareket edebilirsiniz. Cumartesi günü sizin burcunuzda bir Yeni ay var ki bu sizin Yeni ayınız. Bu Yeni ayla beraber hayatınızı yeniden yapılandıracak önemli adımlar atacak her tür konuda harekete geçeceksiniz ve bu başlattığınız işlerin de karşılığını çok net bir şekilde alacaksınız bu da size yarayacak. Sağlığınızla da ilgili önemli kararları bu Yeni ayla beraber verebilirsiniz. Bu hafta size keyif veren konu ve olaylar aynı zamanda görev sorumluluklar arasında bazı gelgitleriniz olabilir, kendinizi endişeli görebilirsiniz ya da bazı arkadaşlarınızın bazı konularda sizi anlamadığını görebilirsiniz, endişelerden mümkün olduğunca uzak durun. Cuma gününden sonra hayat size gülümsemeye başlayacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ocak - 23 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 41' 14" R
Ay
Başak
01° 58' 02"
Merkür
Boğa
00° 26' 18"
Venüs
Boğa
20° 25' 06"
Mars
Koç
11° 49' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 54"
Satürn
Balık
17° 49' 15"
Uranüs
Boğa
23° 15' 33"
Neptün
Balık
29° 20' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 36"
Lilith
Başak
25° 05' 12"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>