Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Ocak - 6 Şubat

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, bu Pazartesi evden her şeyi halletmek işe gitmekte zorlanmak geç kalmak gibi etkiler devrede olacak. 11:34'e kadar ağır enerjiler söz konusu ama 11:34'ten sonra Perşembe gününe kadar oldukça hareketli ve size keyif veren bir dönem. Kafanızda bir sürü plan var Mars geri giderken bu planların birçoğunu elediniz ve bu planların birçoğunu yapamadınız, hayattan keyif alamadınız, kendinize vakit ayıramadınız, spor yapamadınız, aşka daha fazla yer ayıramadınız, Pazartesi günü bu alanlarda güzel haberler devrede. Kendinize ve çevrenizde vakit ayıracak aynı zamanda az önce saydığım konularda kendi gücünüzü ortaya koyabileceksiniz. Bu hafta güzel akabilir sanatsal, kreatif, eğitimciliğe dayalı işleriniz varsa çok rahat enerjilerle bu işlerinizi ele alabilirsiniz. Diğer taraftan ailevi konuda hala halletmeniz gerekenler var. Hala harekete geçerken bazı korkularınız endişeleriniz su üstünde olmuş olabilir işte bütün bunlarda da evinizde, yuvanızda ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunuzu da fark edeceksiniz. Babanızın tarafından gelecek güzel bir haber kendinizi umutlu, iyimser hissetmenizi sağlayabilir ya da evinize alacağınız teknolojik bir alet özellikle bu hafta başında vereceğiniz kararları içeriyor olabilir.

Diğer taraftan Perşembe ve Cuma günleri işinize gücünüze odaklı olacak çok çalışacak hizmet edecek ve sağlığınızla alakalı olacaksınız. Gaz, mide sıkıntıları, şişkinlikler, gastrit, ülser gibi sıkıntı ve problemler Perşembe ve Cuma günü gündeme gelirken, Pazar günü Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor ki bu Dolunay ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde, ortaklı işler alanınızda oluşacak. Ortağınızın, partnerinizin hayatında önemli olaylar gündeme gelebilir hassas birkaç gün geçirebilir partnerinizin, ortağınızın sağlığı ile ilgili bazı konuların gündeme geldiğini görebilirsiniz. Kalp sıkıntıları, dolaşım sistemi bozuklukları, sırt ağrıları, dalak problemleri gündeme gelebilir ya da ilişkinizde bazı streslerin iyice görünür olduğunu fark edebilirsiniz. Değiştirmeniz gereken önemli olaylar var aile hayatınızda önemli değişimler altındaydınız hala değişiyorsunuz hala dönüşüyorsunuz ama hayatınızda hala bir düzeni sağlayamamış görünüyorsunuz. 8 Kasım civarı almış olduğunuz önemli kararlar ya da yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar bu dönem yeniden karşınıza gelecek ama bu sefer eşinizi ve kendinizi bazı konularda ikna etmek çok da kolay olmayacak. Çok çabuk tepkiler verebilir, isyankar hareket edebilir, köprüleri yıkabilir, aile hayatınızda gerginliklere neden olabilirsiniz bu etkiye dikkat edin. Para harcamaları ile ilgili konularda dikkatli adımlar atın parasal konularda getirileriniz yüksek bu ara iyi kazançlarınız var ama aynı oranda harcamaya da meyilli olabilirsiniz. Bu Dolunay zamanı sakin olmaya çalışın ve olup biten olaylara karşı lütfen hemen tepki vermeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Ocak - 6 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 04' 48" R
Ay
Aslan
11° 50' 38" R
Merkür
Koç
28° 24' 12"
Venüs
Boğa
18° 22' 04"
Mars
Koç
10° 33' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 18"
Satürn
Balık
17° 42' 14"
Uranüs
Boğa
23° 09' 44"
Neptün
Balık
29° 17' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 27"
Lilith
Başak
24° 54' 07"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>