Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mart - 27 Mart

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar para ile ilgili konular gündeminizde bu hafta bir sürü yere söz vermiş olabilirsiniz parasal işlerinizi toparlamak istiyor olabilirsiniz bütün bu konulara el atacağınız haftalardan bir tanesi ama bu hafta ayrıca bir de hareketli olacak sizin için çünkü Güneş Koç burcuna geçiyor. Yakın çevre konularınız çok hareketli ve parladığınız alanlar hem yakın çevrenizdeki insanlar, akrabalar ya da çok yakın dostlar hem de satış, reklam, tanıtım, pazarlama, dijital platformlar, sosyal medya alanlarında güçlü, cesur, lider ve atik yönlerinizle çok konuşulacaksınız. Yeni ay bu alanlarınızda bu yüzden hem eğitim hem lojistik hem seyahatlere dayalı planlarınız varsa bu Yeni ay ile beraber bütün bunları hızlandırabilirsiniz ya da satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanında atmak istediğiniz önemli adımlar varsa bir şeyin duyurusunu, lansmanını yapacaksanız, önemli bir satış yapmak istiyorsanız bu Yeni ay bunları hareketlendirecek gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında da önemli adımlar devrede olacak bu Yeni ay zamanı.

Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle beraber önemli değişim ve dönüşümler devreye giriyor. Yükselen Kovalar kariyerleriyle ilgili alanda şimdiye kadar rahat hareket edememiş, sınırlı kaşmış veya gizliden hareket etmek durumunda kalmış olabilirler. Şimdi kariyerinizde önemli bir değişim ve dönüşüm devreye girebilir bu değişim ve dönüşüm sizi derinden değiştirebilir. Plüton Kova burcunda, Kovaların hayatında önemli bir gücü açığa çıkarmasına da neden olacak. Bu güç bilimle, entelektüel yapıyla, düşünce sistemi ile, diğer insanlara yardım etmeyle alakalı olabilir ama büyük bir değişim var ve bu değişim size kesinlikle yarayacak. Çünkü Güneşinizle birleşiyorsa Plüton Güneşinize güç katacak. Annenizin hayatında önemli değişimler olabilir. Annenizin yerleşimi, sağlığı ile ilgili konular önünüzdeki 20 yıl boyunca gündeminizde olacak. Babanın annesi, babaannenizle ilgili konu ve olaylar gündeme gelebilir ama dediğim gibi Plüton’un bu geçişiyle beraber hayatınızda güç bende artık pozisyonunu yakalayabilirsiniz. Şimdiye kadar hiç gücü elde etmek için uğraşmadıysanız ve Satürn'ün bu geçişi sırasında bazı şeyleri fark etmediyseniz bu güç değişimi ya da bu gücün sizin üzerinize gelmesi fazla da gelebilir. O yüzden de artık uyanın ve hayatınıza bu gücü geçirmeye çalışın.

Cumartesi günü Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle beraber bir buçuk ay boyunca iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular önem kazanacak. Sağlığınızda vealanlarınızda mücadelenizi ortaya koyabilirsiniz, bu dönemde her şeyi içinize atmayın en ufak bir durumu büyük bir mesele haline getirmeyin, içerlemeyin ya da pasif agresif davranışlarda bulunmayın. Mide rahatsızlığı gastrit, ülser gibi sorunlar, cilt problemleri, safra kesesi, pankreas gibi hastalıklar oluşabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mart - 27 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 54" R
Ay
Oğlak
11° 28' 36"
Merkür
Koç
16° 32' 51"
Venüs
Koç
29° 44' 20"
Mars
Balık
28° 56' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 07"
Satürn
Balık
16° 29' 05"
Uranüs
Boğa
22° 17' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 04"
Lilith
Başak
23° 13' 27"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>