Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, haftanıza parasal işlerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Sabah saatleri toparlama etkisi kuvvetli, işleri akşama bırakmayın detaylara odaklanma konusunda zorlanabilirsiniz ama birilerine yardım etme konusunda bu hafta elinize kimse su dökemez. Maddi konularda diğer insanlara fazlasıyla yardımcı olacaksınız ve beklenmedik yerlerden de güzel iyilikler göreceksiniz. Bu aralar biraz kendi halinize çekilmiş durumdasınız hayatınızın kontrolü çok fazla elinizde değil ama bunu bir plan yapma dönemi olarak değerlendirin. Yapamadığınız işler için kendinize çok fazla yüklenmeyin ama geri planda durup çalışmanız gereken işlerinizde veriminiz bu hafta yüksek olacak. Aile hayatınızda eğer bir mevzuya çalışmanız bir şeyle uğraşmanız gerekiyorsa aile büyükleriniz bu noktada size fazlasıyla yardımcı olabilirler. Evle ilgili girişimde bulunmak istiyorsanız burada güzel fırsatlar Cuma günü karşınıza gelebilir. Parayla ilgili halletmeniz gereken işleriniz varsa Perşembe yüzünüz gülebilir. Güzel parasal sonuçlar elde edebilirsiniz çalıştığınız işlerin karşılığını da görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize, gelecek planlarınıza dikkat edin. Bir para alacağınız varsa kandırılma etkisi devreye girebilir ya da para ile ilgili işleri konuşuyorsanız yanılma ihtimaline karşı dikkatli olun. Parayla ilgili işlerinizde bir arkadaşınızdan tavsiye alıyorsanız bu tavsiyeler düşündüğünüz gibi çıkmayabilir. Olmadık durumların ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın hayatında yaşayacağı bir sıkıntı size de sirayet edebilir.

Cumartesi günü Güneş Kova burcuna geçmeden takıntılarla mücadele edeceksiniz. Bilinçaltınızda takılı kaldığınız halledemediğiniz ve üzerinizde korku, baskı, anksiyete yaratan konu ve olaylar gündeme gelebilir. Kariyerinizi ilgilendirecek bu konular üzerinizde fazlasıyla baskı oluşturabilir neyse ki Cumartesi akşam saatleri itibariyle Güneş Kova burcuna geçiyor, gücünüz yerine gelmeye başlıyor kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Güneş sizin için parlamaya başlayacak. Önünüzdeki dönem kendi istek ve beklentileriniz daha önemli olacak, kendinizi önemseyecek, sosyalleşmek isteyeceksiniz, planlarınızı çok daha net göreceksiniz hayat önünüzde güzel seçenekler açmaya başlayacak.

Pazar günü de Plüton Kova burcuna geçecek önünüzdeki 20 yıl boyunca hayatınızda önemli değişim ve dönüşümlere maruz kalacaksınız. Geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca hayatınızla ilgili vermiş olduğunuz kararlar, attığınız adımlar, Plüton'un bu geçişi ile Eylül ayına kadar sınanacak ve önünüze çeşitli alternatifleri getirecek. Geçtiğimiz sene Mart ve Haziran ayı arasında yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar yeniden gündeme gelebilir kendinizi, görüntünüzü değiştirme, hayatınızı yenileme, bambaşka bir dünyaya adım atma ve kendinizle ilgili tüm bu değişiklikleri yaşamak anlamında Plüton size gereken gücü verecek ama bu gücü doğru kullanmak sizin elinizde.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 02' 07" R
Ay
İkizler
17° 22' 09" R
Merkür
Koç
23° 50' 55"
Venüs
Boğa
13° 12' 50"
Mars
Koç
07° 20' 54"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 03"
Satürn
Balık
17° 23' 38"
Uranüs
Boğa
22° 55' 09"
Neptün
Balık
29° 11' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 15"
Lilith
Başak
24° 26' 15"
True Node
Koç
15° 11' 22"
Son Güncelleme : 10/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>