Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Cuma günü burcunuzda konumlanan Güneş bir süredir önünüze çıkan engelleri aşmanızı sağlayacak yeni perspektifler sunuyor. Her şey yoluna girmese de sorunların yavaş yavaş çözülmeye başladığı açık! 17 Ocak - 24 Ocak Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Ocak - 24 Ocak

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, sağlık,düzeniniz, gündelik koşturmalarınızla ilgili önemli bir hafta başlıyor. Bu hafta Dolunay’dan alacağınız etkilerle sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Mide sıkıntıları, gastrit, ülser gibi konular, gaz sıkışmaları, aynı zamanda kaşıntılar ürtiker problemleriyle uğraşabilirsiniz. İş konularına duygusal yaklaşabilirsiniz. Bu duygusal yaklaşımdan kaynaklı olarak da çok çabuk alınganlık yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızda bazı sorunlar görülebilir.

Salı günü Kuzey ve Güney Ay düğümleri yer değiştiriyor. Önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca evinize, ailenize, düzeninize daha fazla önem göstermeniz gerekebilir. En fazla sıkıntı ve problemleri kariyerden alabilirsiniz. İş hayatınızda ne yapmanız gerektiğini tutulmalarla beraber görebilirsiniz. Ama buradaki asıl olay tüm bu tutulmalar zamanı gereken özeni kendi özelinize, ailenize, iç meselelerinize döndürmek. Eviniz, aileniz, düzeniniz, yerleşimle ilgili her tür konu sizin için çok daha önemli olabilir. Hatta tutulmalardan aldığınız etkilerle yerleşimle ilgili konularda da hızlı kararlar almaya ve ailevi konularla uğraşmaya da yatkın olabilirsiniz.

Perşembe günü itibariyle kendi gücünüzü çok daha net göreceğiniz bir dönem başlıyor. Bir ay boyunca kendinize inanacak, kendinize güvenecek önemli koşuşturmalarda bulunacaksınız. O yüzden Perşembe gününe kadar sağlığınıza gereken özeni gösterin. Perşembe gününden sonra Güneş de sizi destekleyecek. Sağlığınızda çok ciddi sıkıntı ve problemlerle karşılaşmayacaksınız ya da bu sıkıntı ve problemleri en aza indirmesini bileceksiniz. Ama unutmayın ki Merkür de Kova burcunda geriliyor o yüzden büyük girişimlerden ziyade tamamlanması gereken konu ve olayların üzerine düşün. Kafanızdaki bazı planları hareketlendirmek ya da para ile ilgili konularda, özel hayatınıza dair konularda almanız gereken kararlar varsa Pazar günü Güneş ve Merkür kavuşumuyla bunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde yapmanız gerekenler hafta sonu içinizi rahatlatacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Ocak - 24 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 30' 04" R
Ay
Aslan
29° 39' 50"
Merkür
Boğa
00° 11' 47"
Venüs
Boğa
20° 10' 51"
Mars
Koç
11° 40' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 10"
Satürn
Balık
17° 48' 27"
Uranüs
Boğa
23° 14' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 00"
Lilith
Başak
25° 03' 55"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:52

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>