Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güneş, Jüpiter, Satürn, Mars, Uranüs... Ne diyebiliriz ki, tüm bu gök cisimleri sizi işinizle ilgili bir karar vermeye teşvik ediyor. Sizin için pek kolay olmasa da doğru zamanı yakaladığınızdan emin olun. Tereddüt etmeyin! 25 Ocak - 1 Şubat Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Ocak - 1 Şubat

Kova Burcu

Haftanıza aşk dolu etkilerle başlıyorsunuz Kova ve yükselen Kovalar. Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler bu Pazartesi devrede olurken kafanız hızlı çalışacak.

Salı ve Çarşamba günleri, gündelik hayatınızın ritmine kendinizi kaptıracaksınız. Hem sağığınızla ilgili konular hem dehayatınızla ilgli hızlı, ani, beklenmedik olaylar yaşama olasılığınız yüksek. Salı günü ev, aile, yuva alanlarınızda sıkılgan tavırlarla haraket etmemeye özen göstermelisiniz. Aile büyüklerinizle girişeceğiniz bazı agresif söylemler, vereceğiniz tepkiler sizi zorlayabilir. Parasal konularda bazı beklentileriniz olabilir ve bu konuların istediğiniz gibi karşılanmaması konusunda biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Şartlar ve koşullar düşündüğünüz gibi net olmayabilir, yanıltıcı etkiler devrede olabilir. spekülatif işleriniz, girişimleriniz varsa para kazanmayı bekliyorsanız düşündüklerinizi uygulamak çokta kolay olmayacak. Aşk hayatınız ve çocuklar için yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz.

Perşembe günü gerçekleşen dolunay sizin ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde oluşuyor. Özel hayatınızdaki insanın hayatında çok önemli olaylar olabilir. Aynı zamanda sevdiğiniz insanın lider, cesur, girişimci yönleri ön plana çıkabilir. İlişkinizde sıkıntı ve problemler varsa, bu dolunayda sıkıntıların daha fazla ön plana geldiğini göreceksiniz. Hem kendi dünyanız, hem de karşı tarafın dünyası arasında denge sağlamalısınız. Sevdiğiniz insanın işiyle ilgili konularda, kıskançlıklar, manipilasyonlar devrede olabilir.

Cumartesi günü Merkür Kova burcunda gerilemeye başlıyor. 21 Şubat’a kadar kendinizi ifade ederken dikkatli olmalısınız. Yanlış anlaşılmalara meyilli olup, kendi kendinize alınganlıklar yapabilir, kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz. Aynı zamanda hayatınızla ilgili bir takım aksilikler, sıkıntılar devreye girebilir. Sağlığınızla ilgili konu ve olayların doğru akmadığını düşünebilirsiniz. Önemli işleriniz konusunda çok fazla destekli olmayacaksınız. Yarım kalmış konu ve mevzular, aşklar, aynı zamanda parasal konuları halletmek anlamında uygun bir Merkür gerilemesi olacak. Büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durmaya, imza atmamaya, sözleşme içine girmemeye özen göstermelisiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Ocak - 1 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 10' 58" R
Ay
Yengeç
17° 06' 44" R
Merkür
Koç
26° 09' 47"
Venüs
Boğa
15° 56' 58"
Mars
Koç
09° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 29"
Satürn
Balık
17° 33' 40"
Uranüs
Boğa
23° 02' 54"
Neptün
Balık
29° 14' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 56"
Chiron
Koç
21° 19' 19"
Lilith
Başak
24° 41' 03"
True Node
Koç
14° 59' 31"
Son Güncelleme : 12/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>