Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Ocak - 8 Ocak

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, hızlı gelişmeler,hayatı yapılması gerekenler ve sağlıkla ilgili konularla haftanız başlıyor. Yılbaşı haftası itibariyle ciğerlerinize iyi bakmanız gerekiyor. Nefes alma, solunum yolları, ciğerlerle ilgili hassaslıklarınız artabilir. Çok koşturmaktan kaynaklı olarak kendinize bakmadığınız bir dönem birçok şeyi ihmal ediyor olabilirsiniz ama bu ihmalkarlık en çok buralarda sizi yorabilir. Geçmiş dönemle uğraşılarınızın arttığı bir süreçtesiniz. 2017 yılı Aralık döneminde yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylara bir bakın o dönemde de buna benzer etkiler altındayız belki isteksizliğiniz çok yoğundu çok fazlabirikimi vardı ama içinizden hiçbir şey yapmak gelmiyordu. Tam da bu dönemde bunu hissedebilirsiniz.

2 Ocak’a kadar inişli çıkışlı gidebilirsiniz ama Dolunayı ilişkiler alanında yaşayacaksınız. Sevdiğiniz insanın hayatında güzel gelişmeler olabilir ya da hayatınızda bir insan varsa o insanla güzel kararlar alabilirsiniz evliliğe adım atabilirsiniz. Biriyle yeni tanıştıysanız artık o insanla kararlar alabilirsiniz ya da hayatınızda bir insan varsa o insanın hayatında önemli olaylar olabilir ve daha fazla vaktinizi ona harcamak durumunda kalabilirsiniz. İlişkiler, ortaklı işler, taşınma, hukuki konular ve yurt dışı konuları hayatınızın gündemine yerleşecek. Yakın çevrenizle olan irtibatınıza dikkat edin. Akrabalarınızın hayatında yaşanacak bir olumsuzluk sizi de üzebilir. İşle ilgili konularda beraber çalıştığınız insanlar tarafından söylenmeyen gizlenen saklanan bazı konular olabilir bu konuların ortaya çıkması bazı şeylerin farkına varmanız bu haftayı sizin için özel kılacak.

Alıp başınızı bir gidesiniz var tam da yılbaşı gecesi uzak yerlerde geçirilmek anlamında şanslı o yüzden şehir dışına gitmek ya da evinizin dışına çıkmak bile sizin için önemli olabilir. Evliyseniz yılbaşı gecesini eşinizin akrabalarıyla geçirebilirsiniz. 2 Ocak'a kadar rölantiye alın kendinizi bu hafta ilişkilerden yana önemli haberler gelecek oradan güzel sevinçler karşınıza gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Ocak - 8 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 58" R
Ay
Boğa
29° 24' 12" R
Merkür
Koç
22° 37' 47"
Venüs
Boğa
11° 38' 27"
Mars
Koç
06° 22' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 59"
Satürn
Balık
17° 17' 42"
Uranüs
Boğa
22° 50' 42"
Neptün
Balık
29° 09' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 08"
Lilith
Başak
24° 17' 45"
True Node
Koç
15° 17' 54"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>