Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ocak - 23 Ocak

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Arkadaş ortamınızda bazı krizleri bu hafta iyi yönetmeniz gerekecek. Gücü, kontrolü üzerinizde tutacağınız bir hafta Çarşamba günü çok önemli başka insanları yönlendirebilme ve kendi gücünüzü karşı tarafa kabul ettirebilme etkiniz devrede olacak. Bu hem sizi vazgeçilmez kılabilir hem de bazı insanlar için itici olabilirsiniz o yüzden ikisi arasındaki dengeyi iyi ayarlamanız gerekiyor.

Merkür Çarşamba günü düzelecek 3 haftadan beri yaşadığınız her tür sıkıntı ve problemin geride kaldığını göreceksiniz. Şimdi hayatınızı yeniden ele alma, düzenleme, önemli anlaşmalar konuşmalar, görüşmeler yapma, kararlar alma, kendinize her tür konuda ne hissettiğinizi sorma anlamında Merkür’ün düzelmesi size göz kırpacak. Kendinizi güçlü kuvvetli hissedebilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza vekoşturmalarına dikkat edin. Tamamlanması gereken işler üst üste binmiş olabilir bazı işlerinizin çakıştığını görebilirsiniz. Tam da kendinize vakit ayırmanız gerektiğini düşündüğünüz bir dönemde burada oluşacak bazı sıkışıklıklar sağlığınızda sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Anksiyetelere ya da telaşlı hallere endişeli durumlara karşı bu hafta dikkat edin, sinirsel gerginlikleriniz yüksek olacak. Bu yüzden uykusuzluk gibi problemlerle de karşılaşabilirsiniz.

Cumartesi günkü Yeni ay para alanlarınızda gerçekleşiyor, para ile ilgili konular hayatınızın merkezine yerleşiyor. Bu Yeni ayla beraber maddi alanlarda atılacak önemli kararlar karşınıza gelebilir. Para ile ilgili kafanızda ne düşünüyorsanız ne tür adım atmak, neyi başlatmak istiyorsanız işte bu Yeni ayla beraber bütün bunları başlatacak gücü kendinizde bulacak ve bununla ilgili konuları hızlandıracaksınız. Ev, aile ve yuva alanlarınızda şans ve fırsatlarınız yüksek ama bu hafta ağırlıklı olarakkoşullarınız, gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konulara ekstra özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ocak - 23 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 55" R
Ay
Terazi
14° 19' 29"
Merkür
Boğa
05° 11' 58"
Venüs
Boğa
24° 49' 02"
Mars
Koç
14° 32' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 31"
Satürn
Balık
18° 03' 34"
Uranüs
Boğa
23° 27' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 22"
Lilith
Başak
25° 28' 60"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>