Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Perşembe gününden itibaren Mars işbirliklerinize destek oluyor. Ekip çalışması size çok iyi geliyor. İlerleme kaydetmek ve yardım istemek söz konusu olduğunda ekip arkadaşlarınıza güvenebilirsiniz. 19 Nisan - 26 Nisan Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Nisan - 26 Nisan

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, özel hayatınızın detaylarıyla, sevdiğiniz insanla uğraşarak, ona telefon ederek, onunla buluşarak ya da bu hafta içerisinde onunla beraber yapacağınız planlar varsa bu planları hareketlendirerek haftanıza başlıyorsunuz. Güneş ve Merkür aşk evinize, keyif evinize geçiyor. Burası hem çok eğlenceli bir alandır hem de şans oyunları alanıdır. Beklenmedik yerlerden kişinin şansının açılacağı bir evdir. O yüzden de bir ay boyunca eğlenceli, keyifli biraz da atraksiyonlu alanınız aktif. Hem Merkür hem Güneş buradayken parayla ilgili girişimleriniz varsa, kısa yoldan köşeyi dönmeyi düşünüyorsanız bu dönem bu konuların aktif olduğu bir zaman dilimi olacak. Aşkı yaşayacağınız, aşkı bulacağınız bir dönem başlıyor. Hayatınızda bir insan varsa çok keyifli bir zaman dilimi sizi bekliyor. Çocuğunuz varsa onunla bir arada olabilirsiniz.

Cuma günü Mars Yengeç burcuna geçiyor. Mars, ikili ilişkiler ve evlilik hanenize girecek. Önünüzdeki bir, bir buçuk ay boyunca uğraşılarınızı ve mücadelenizi ilişkilerinize kaydıracaksınız. Sevdiğiniz insanla bir arada olmak çok güzel, bir araya gelmek isteyebilirsiniz ama geldiğinizde de incir çekirdeğini doldurmayan bir konu ansızın tartışmalara dönebilir, hatta siz bunu konuya içerleyebilir, büyütebilirsiniz, inatçılık edebilirsiniz. İlişkilerde bu etkiye dikkat etmeniz gerekiyor çünkü bütün bunlar biraz da sizden kaynaklanıyor.

Cuma ve Cumartesi günleri hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık görünüyorsunuz. Ani kazançlar aynı zamanda ani ilişkiler bu süreçte karşınıza gelebilir. Pazar günü dikkat edin, parasal konularda doğru kararlar alamayabilirsiniz ya da harcamalarınız çok yüksek olabilir. İnternet alışverişlerine Cumartesi ve Pazar günlerine dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Nisan - 26 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>