Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Ocak - 29 Ocak

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar çalışma koşulları, gündelik hayatın ritmi ile haftanız başlıyor ama bu hafta başında alerjiler, geniz akıntılar, kaşıntılar, solunum yolları nefes almayla ilgili konu ve olaylar gündeminize yerleşebilir. Koşturmaktan kaynaklı nefes almayı unutabilirsiniz. Salı gününden sonra çok daha rahat etkiler altında olacaksınız.

Salı günü Venüs'ün Oğlak burcuna geçmesiyle rahatlıyorsunuz. Görüntünüze, kılığınıza, tavrınıza, tarzınıza dikkat edeceksiniz. Alışverişleriniz hızlanabilir sosyalliğiniz artabilir kendinizi daha fazla önemseyebilirsiniz ve kendinizi sevdiğiniz için de insanların dikkatini çekebilirsiniz. Özellikle kariyerinizde vehayatınızda uzun zamandır uğraştığınız bir mevzu sizin lehinize çözülebilir. Salı gününden sonra 3 hafta boyunca güzel etkiler altında görünüyorsunuz. Hafta sonu bu anlamda çok güzel haberler devreye girecek.

Perşembe günü Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek bu Dolunay müşterek para alanlarınızı tetikleyebilir. Para ile ilgili konular hız kazanacak. Evliyseniz eşinizin parası ile ilgili konuları konuşacaksınız. Bu Dolunay zamanı ödenmesi gereken bir borç ya da halledilmesi gereken bir mevzu ile ilgili konu ve olaylar o dönemi iyi yönetmeniz gerektiğine işaret ediyor. Sevdiğiniz insanın parasal konuları idare edememesi, idare etmesi, çok harcaması ya da paranın gelmemesi gibi olayların içerisinde de kendinizi bulabilirsiniz ona yardım edebilirsiniz ya da müşterek beklediğiniz bazı paralar varsa bu alanda da önemli hassasiyetler oluşabilir. Şanslı bir dönemdesiniz 28 Ekim'deki tutulma hem aşk eviniz hem çocukla ilgili konuları hızlandırmıştı şimdi bunların sonuçlarını alacağınız bir dönem. Hem spekülatif işlerinizin hem aşk hayatınızın hem de çocukla ilgili konuların sonucunu alacaksınız bu Dolunay zamanı önemli açılımlar devreye girebilir. Risk almaktan mümkün olduğunca kaçının. Parasal konular gündeminize yerleşiyor önümüzdeki dönemde. Sağlam adımlarla her zaman yapmış olduğunuz gibi ilerlemeye özen gösterin.

Cumartesi günü Uranüs düzeliyor aşk evinizde, çocuk evinizde geri hareketindeydi burası zaten sanatsal kreatif alan size keyif veren noktalar olduğu için hayatınızda bu alanda önemli değişimler yaşıyorsunuz 2018 yılından bu yana. Uranüs'ün düzelmesi ile yeniden bu değişikliğe bu farklılığa kalbinizi rahatlıkla açtığınızı göreceksiniz. Uranüs'ün bu düzelmesi size yarayan bir etki o yüzden bu alanlar gayet keyifli. Harcamalarınız konusuna dikkat edin kazançlarınız yüksek olacak ama çok çabuk harcamaya da meyilli olacaksınız. Teknolojik aletlere, cihazlara yönelebilirsiniz. Bunları bu hafta yatırım aracı olarak görmeyin çünkü gereğinden fazla alışveriş etme dürtünüz de olacak. Kızgınlıklarınızı, kaygılarınızı, anksiyetenizi aşağıya çekmeye çalışın bolca gezerek yapabilirsiniz bunu. Pazar günü uzak yerlere gitmek bir gezi planlamak ruhunuza iyi gelecek ama araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Ocak - 29 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 35' 28" R
Ay
Boğa
26° 19' 26" R
Merkür
Koç
22° 25' 58"
Venüs
Boğa
11° 22' 32"
Mars
Koç
06° 12' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 16' 41"
Uranüs
Boğa
22° 49' 57"
Neptün
Balık
29° 09' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 26"
Lilith
Başak
24° 16' 19"
True Node
Koç
15° 18' 50"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>