Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dirayetli ve cesur tavırlar sergiliyorsunuz. Ayrıca bugünlerde kimse sizle yarışmaya cesaret edemiyor. Kötü niyetli insanları defetmesini biliyorsunuz. 28 Şubat - 7 Mart Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Şubat - 7 Mart

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, parasal işler ve bu alanda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Maddi konularda sorumluluklarınızın yüksek olduğu bir dönem. Para kazançlarınız hızlanmış olabilir, birçok yerden haber bekliyor olabilirsiniz ama nedense parasal konulara olumsuz gözlerle de bakacağız bir süreç. O yüzden hemen kendinizi koy vermeyin bardağın boş tarafını görmeyin.

Çarşamba günü bir Yeniay gerçekleşecek siz bu Yeniayı yakın çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. İletişimsel işlerinizde çok güzel haberler karşınıza gelecek. Bu hem iletişim hem sosyal medya, dijital platformlar aynı zamanda sinema, radyo, televizyon ve sanatsal işlerinizde atılacak her tür adımları da kapsayan girişimler olacak. Ayrıca bu alanlarda uzun zamandır kendinizi hissetmediğiniz kadar mutlu, iyimser ve coşkulu hissedeceksiniz. Yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında da güzel açılımların devrede olduğunu göreceksiniz ve onların hayatındaki bu güzelliklerin sizin hayatınıza da yansımaları olacak. Aşk hayatınızda oldukça keyifli bir süreç sizi bekliyor. Aslında kendinizi işinize, parasal konulara kaptırmış durumdasınız ama yine de sevdiğiniz insanın sizi her konuda desteklemesi ilişkiyi büyütecek.

Perşembe günü Venüs Mars ve Plüton Oğlak burcunda kavuşum halindeler. Bu dönem çekiciliğiniz çok yüksek,hayatınız, kariyeriniz aynı zamanda ev hayatınızda kendi gücünüzü ortaya koymak istiyorsunuz ama bir yandan da inatçılık, baskı, manipülasyon bu gibi etkiler devrede olacak. Sevdiklerinizi yönetmeye kalkabilir, onlara karşı fazlasıyla inatçı olabilirsiniz. Size de manipülasyon, baskı, yönlendirme uygulanıyor olabilir. Bütün bunlara dikkat edin. Sevdiğiniz insanı kıskanmanız ya da sevdiğiniz insanın ne yapacağına dair birtakım şüphelere düşmeniz bu dönemde karşınıza gelebilir. Böyle duygular altında olacaksanız ilişkinizi zorlamayın, karşı tarafa sıkıntı vermeyin.

Cumartesi günü şahane etkiler var, çok güzel planlar yapılıyor, kısa yolculuklar, geziler, işlerde alınacak önemli haberler, yakın çevrenizden gelecek şahane bilgiler hayatınızı daha da güzelleştirecek. Pazar günü Venüs ve Mars Kova burcuna geçerek kavuşum halinde olacaklar. Attığınız adımların kendinizi gösterdiğiniz bütün alanların sonuçlarını almaya başlayacağınız bu dönem para kazançlarınız sizi çok ama çok mutlu edebilir. Hafta sonu dijital, elektronik ya da teknolojik bir alet alabilirsiniz ya da almak için harekete geçebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Şubat - 7 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 08' 17"
Ay
Kova
19° 40' 02"
Merkür
Koç
17° 40' 14"
Venüs
Boğa
03° 10' 24"
Mars
Koç
01° 05' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 09"
Satürn
Balık
16° 43' 46"
Uranüs
Boğa
22° 26' 53"
Neptün
Balık
28° 57' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 29"
Lilith
Başak
23° 32' 00"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>