Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Merkür cuma gününden itibaren işinizde bazı gecikmelere sebep olabilir. O yüzden öncesinde işlerinizi halletmeye çalışın. Eğer bir ekiple çalışıyorsanız herkesin görevini net bir şekilde belirlemeye çalışın. 10 Ocak - 17 Ocak Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Ocak - 17 Ocak

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, özel hayatınız ve sevdiğiniz insandan alınacak haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Sevdiğiniz insana karşı biraz sabırsız olabilirsiniz. Hemen bir şeyler konusunda harekete geçmesini istiyor olabilirsiniz. Öte yandan istediğiniz sonuçları alamayacağınız bir gün olabilir. Çünkü hemen Pazartesi akşam saatleri, Salı ve Çarşamba günleri daha çok parasal konular ya da ilişkiler üzerine odaklanarak geçireceksiniz.

Bu hafta Cuma günü Merkür geri gitmeye hazırlanıyor. Siz bu gerilemeyi aşk evinizde yaşayacaksınız. Aşk hayatınızda eski insanların ya da eski meselelerin, çözülmemiş konu ve olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. 26 Ocak’a kadar hem aşk hayatınız hem varsa çocuğunuzla ilgili konularda iletişim sorunlarına açık olabilirsiniz. Diğer yandan bu dönem yaratıcılığınız da çok artacak. Sanatsal ve kreatif birtakım işleriniz varsa bu işlerinizi tamamlamak, bu işlerde yolunda gitmeyen konuları çok net fark etmek anlamında Merkür gerilemesini hayatınıza alabilirsiniz. Bu dönem karşınıza gelen insanlar sizden özür dileyebilir, sizinle yenidenbirliği yapmak istediklerini söyleyebilirler. Herhangi bir karara varmayın, Merkür düzelsin ondan sonra kararınızı verin.

Hafta başı aile hayatınızda güzel gelişmeler var. Yakın çevrenizdeki insanların sağlığı ile ilgili konularda da güzel haberler alabilirsiniz. Hayatı biraz daha olumlu biraz daha rahat etkilerle göreceğiniz de bir dönem olacak.

Çarşamba gününe dikkat, yakın çevrenizden bir insanın sağlığı ya da aile hayatı ile ilgili olaylar sizin de üzerinize hayal kırıklığı yaratabilir. Aynı zamanda yine yakın çevrenizdeki bir insanın bir hastalıkla, bir sıkıntı ile uğraştığını görebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılara bu dönem dikkat edin. Çok dolaşıyorsanız, çok fazlayapıyorsanız sağlıkta bulaş etkisi devrede olacak, Çarşamba ve Perşembe günleri bu etkiye dikkat edin. Dış ortamlarda çok fazla bulunuyorsanız yediğinize, içtiğinize ekstra dikkat edin.

Hafta sonu evinizde güzel bir güç birliği devreye girecek ama ailenize karşı inatçılıktan, manipülasyondan ve yönlendirmeden mümkün olduğunca uzak durun. Çünkü herkes aslında sizin fikirlerinizi benimseyecek, sadece hani bu yönlendirmeleri çok fazla abartmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Ocak - 17 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>