Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler haftanıza ailevi koşullar ya da evinizde yapılması gerekenlerle giriş yapacaksınız. Evle, emlakla ilgili halledilmesi gereken devlet kapısından beklediğiniz bir haber ya da harekete geçmek istediğiniz bir konu varsa bunlar için uygun görünüyor. Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle 3 hafta boyunca başkalarının kaynaklarından faydalanabilirsiniz. Parasal konularda güzel sonuçlar alabilirsiniz. Tahsil edemediğiniz paralarınız varsa bunların karşınıza gelmesi, borcunuzu kredi çekerek ödeme potansiyeliniz de devrede ama bu dönem borçlarınızı kapamak ya da para sıkıntılarıyla boğuşmak çok fazla derdiniz olmayacak. İşlerin ve para ile ilgili konuların rahatça aktığını göreceksiniz.

Ancak 1 Mayıs’ta bu etki biraz zorlayabilir. Büyük yatırımlarınız varsa bir yerden para çekmeyi düşünüyorsanız ya da bir parayı bir borcu başka bir borçla kapamayı düşünüyorsanız Çarşamba bunun için uygun olmayacak. Mars ve Neptün kavuşumu sağlık evinizde. İş hayatınızda dağılma, hayal kırıklığı yaşama potansiyeliniz yüksek. Sağlıkla ilgili konularda rahat olmadığınız, enerjinizi doğru kullanamadığınız bir dönem. Bu dönem aslında bu haftayla beraber yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor ama Pazartesi günü bir önceki hafta sonu ve Perşembe gününe kadarki dönemde dikkatli olmakta fayda var. Bağışıklık sisteminiz çökebilir, alerjiler, zehirlenmeler gıda veya ilaç intoleranslarına açık olabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan ilişkilerinizde problemler oluşabilir. Bir hayal kırıklığı yaşama potansiyeliniz var.

Salı günü Mars'ın Koç burcuna geçişiyle enerjinizi 1,5 ay boyunca ikili ilişkiler ve özel hayatınızda harcamaya başlayacaksınız. Ortaklı işlerinizde gücünüzü ortaya koyacaksınız. Düşüncesiz ve sabırsız hareketlerden mümkün olduğunca uzak durun çünkü sevdiğinizle aranızdaki rekabet iyice kızışabilir ve tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Çarşamba günü parasal konularda ve özel hayatınızda dikkatli olun. Manipülasyondan ve çıkarcılıktan aynı zamanda kıskançlıktan ve yönlendirmeden mümkün olduğunca uzak durun. Bunu çocuğunuza da yapmayın. Plüton aşk evinizde hareket etmekteydi.

Perşembe Plüton’un geri hareketi devreye girecek ve aşk hayatınızda daha özgür hareket edeceksiniz. Aşk hayatınızda ya da çocuğunuzun bu dönem üzerinize bir baskı kurduğunu ve burada size önemli değişim ve dönüşümler yarattığını düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi bu konularda bir rahatlama ve içselleştirme dönemi başlayacak. Sizi zorlayan hızlı hareket etmek durumunda kaldığınız, değişim ve dönüşüm gerektiren konuları yeniden ele alabileceksiniz. Cuma günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yaşadığınız problemleri ortadan kaldırabilirsiniz. İki çocuğunuz varsa bu dönem çocuklarınızın arasındaki güzel ilişki sizi mutlu edebilir. Özel hayatınızda ikili ilişkilerinizde ve çocuklarınızla olan bağlantılarınızda Cuma günü size iyi gelebilir. Özel hayatınıza dair verilecek kararlar hafta sonu devrede olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>