Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Jüpiter ve Satürn işle ilgili projelerinize destek verdiği gibi sanatsal uğraşlarınızı da göklere çıkarıyor. Fikirlerinizi değiştirin ve ruhunuzu besleyin! 18 Ocak - 25 Ocak Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

18 Ocak - 25 Ocak

Terazi Burcu

İlişkiler ve özel hayatınızın detayları ile haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler. Pazartesi günü ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda isteğinizin yükseldiğini görebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendi kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olacak.  Varsa çocuğunuzunda bu dönem asi, isyankar davrandığını görebilirsiniz. Hayata vereceğiniz tepkiler yüksek olurken, abartıdan ve duygu aşırılıklarından uzak durmaya özen göstermelisiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız riskli adımlardan kaçınmalısınız.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber artık çocuklar, aşk hayatınız, yaratıcılık, sanatsal ve kreatif işler ve hobilerle ilgili alanlarınız aktif olmaya başlayacak. Bu alanlarda kendinizi göstereceksiniz. Bir ay boyunca bu alanlarda daha fazla vaktinizi harcayacaksınız.

Çarşamba günü ani, hızlı, beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Beklediğiniz bir para gelmeyebilir, ani bir ödeme yapabilirsiniz, yatırımlarınızdan dolayı bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan tehlikeli yerlerden, insanlardan, koşullardan uzak durmanızda fayda var. Acil olmadıkça ameliyat, oparasyon olmamaya çalışın. Hayatınızda biri yoksa yakın çevrenizden biriyle kadersel bir birlikteliğe ya da tanışmaya adım atabilirsiniz.

Perşembe gününe kadar ilişkiler daha da önemli olacak. Sevdiğiniz insanın düşünceleri, tepkileri, onun hayatına göre yapmanız gerekenler öne çıkacak. Bazı işlerinizi onun vereceği kararlara göre düzenleyeceksiniz. Yalnız kalmak istemeyecek, başka insanlardan onay almanız önemli olacak.

Hafta sonu harcamalarınız yüksek olabilir. Disiplinli olmakta zorlanacaksınız. Spor yapıyorsanız bu hafta ihmal edebilirsiniz. Pazar günü özel hayatınızda ve çocuğunuzla olan bağlantınızda önemli bir sorumluluk üstlenebilirsiniz. Hayata biraz olumsuz gözlerle bakıyor olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
18 Ocak - 25 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 06' 43" R
Ay
Akrep
14° 31' 54" R
Merkür
Koç
16° 00' 08"
Venüs
Koç
24° 15' 53"
Mars
Balık
25° 30' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 16"
Satürn
Balık
16° 04' 41"
Uranüs
Boğa
22° 02' 15"
Neptün
Balık
28° 44' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 49"
Lilith
Başak
22° 43' 53"
True Node
Koç
15° 36' 46"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>