Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Şubat - 4 Mart

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz kaldı ki Dolunay kadersel alanınızda oluşuyor o yüzden de bu etkileri hala üzerinizde hissediyor gibisiniz. Arkanızdan bir sürüdönebilir ya da bir işin iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz belki birinden haber bekliyorsunuz ama o haber bir türlü gelmiyor ya da birileriyle biryapmayı düşünüyorsunuz ama bir türlü o insanların buna yaklaşmadığı düşünüyor olabilirsiniz. İşin aslı hiç de öyle olmayabilir. Bütün bunları fark edeceğiniz ve fark ettikçe de bazı fikir ayrılıkların ve anlaşmazlıkların özellikleortamlarınızda devrede olacağı bir Dolunay yaşayabilirsiniz.

Bu hafta Mars'ın Jüpiter'le olan dik açısı özel hayatınızda ve sportif faaliyetlerde disipline olamama etkisini karşınıza getirecek. Spor yapıyorsanız bu dönem beklediğiniz verimi bulmanız çok da kolay olmayabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız bu süreçte abartılı hareket etmekten kaynaklı olarak kayıplar yaşayabilirsiniz. Dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Çocuğunuza karşı eliniz fazla açık olabilir bu hafta en çok bu etkilerle uğraşacaksınız ama diğer taraftan sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekecek. Güneş Satürn ve Merkür Satürn kavuşumları sağlık evinizde. Bu da ayak bölgenize dikkat etmenin önemini vurguluyor. Solunum yolları enfeksiyonu, balgamlı hastalıklar ve salgınlarla, mantarlarla alakalı sıkıntılar olabilir. Beraber çalıştığınız insanların sağlığı ile ilgili konularda da zorlanmalarına şahit olabilirsiniz. Biryükümlülüğü üzerinize binebilir ama bu yükümlülükleri yerine getirmeyi ihmal etmeyin çünkü bunu yaparsanız sizin için yüz güldüren sonuçları olacak.

Perşembe ve Cuma günleri güzel parasal kazançlar karşınıza gelebilir. Çok uzun zamandır halletmeyi düşündüğünüz devletten beklediğiniz bir haber karşınıza gelirken mirasla alakalı bir konunuz varsa bu konuda da güzel haberleri Perşembe ve Cuma günleri alabilirsiniz. Para beklentiniz, tahsilatınız parasal konularda genişleme büyüme gibi etkiler Perşembe ve Cuma günleri yüzünüzü güldürecek kendinizi umutlu, şanslı, iyi göreceksiniz. O yüzden bu hafta sorumluluklarınızı iyi bilin sonucu mükâfat olacak. Sıkılganlıklarınız çok yüksek. Hayatınızda bir insan varsa o insanın sizi anlaması çok da kolay olmayabilir. Pazar günü hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla anlaşmazlıkları lütfen aza indirin, hayatınızda bir insan yoksa da gerilimli bir ilişki karşınıza gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Şubat - 4 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 28"
Ay
Kova
19° 28' 19"
Merkür
Koç
17° 39' 49"
Venüs
Boğa
03° 09' 23"
Mars
Koç
01° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 58"
Satürn
Balık
16° 43' 41"
Uranüs
Boğa
22° 26' 50"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 26"
Lilith
Başak
23° 31' 55"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>