Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mayıs - 20 Mayıs

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler kariyer ve meslek alanlarınız aktif. Bu hafta göz önünde olacağınız ortamlar önemli olurken ailenize ve yuvanıza da vakit ayırmak isteyeceksiniz. Ama bu planlar çok da işlemeyebilir çünkü Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca sosyal çevrenizden alacağınız haberlere göre hayatınıza yön vereceksiniz. Güneş Uranüs kavuşumu hızlı ani beklenmedik para ödemeleri ya da para girişleri olabileceğini gösteriyor. Maddi konularda hızlı gelişmeler altındasınız gözden kaçırdığınız bir ödeme bir detay karşınıza gelebilir. Uzun zamandır uğraştığınız miras ya da nafaka ile ilgili bir işiniz varsa bu işlerinizden de hızlı gelişmeler olabilir.

Çarşamba itibariyle Merkür müşterek para alanlarınıza girecek. Bir borcunuz, ödemeniz varsa Merkür'ün bu alanlarınıza geçmesiyle kafanız çözüme yönelik çalışacak. Bir yerden borç istemek bir yere borç vermeyi düşünüyorsanız bunu verip vermemeye karar vermek konusunda 15 Mayıs Çarşamba gününden sonra 15 gün boyunca destekli olacaksınız. Miras gündeminizdeyse bu hafta buralardan yana hızlı gelişmeler var.

Cumartesi günü Güneş ve Jüpiter müşterek para alanlarınızda kavuşum halinde olacak. Parayla ilgili işlerinizi ertelemeyin. Karşınıza fırsatlar geliyorsa bu fırsatları değerlendirmeye çalışın çünkü bir yandan da şansınız yüksek olabilir. Harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekiyor. Sosyal çevrenize, çocuğunuza, aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar zaman zaman sevdiğinizle aranızda gerilimleri karşınıza getirebilir. Çocuğunuzla bu dönem konuştuklarınıza dikkat edin. Cuma günü birbirinizi zorlayabilirsiniz. Partneriniz, sevdiğiniz bir insan varsa kıskançlıktan, baskıdan uzak durun. Aynı şekilde o da size yapıyorsa bu dönem biraz daha birbirinize güven vermeniz çok daha doğru olacak. Şans ve fırsatları hayatınıza geçirmeyi ertelemeyin. Cuma günü hemhayatınızda hem de sağlığınızla ilgili konularda sizi bir şey durduruyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi hafta sonuna doğru kuvvetlendirmeyi ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mayıs - 20 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 41' 09" R
Ay
Yengeç
23° 47' 54" R
Merkür
Koç
26° 44' 22"
Venüs
Boğa
16° 35' 25"
Mars
Koç
09° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 55' 51"
Satürn
Balık
17° 35' 58"
Uranüs
Boğa
23° 04' 43"
Neptün
Balık
29° 15' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 47"
Chiron
Koç
21° 20' 57"
Lilith
Başak
24° 44' 31"
True Node
Koç
14° 57' 19"
Son Güncelleme : 13/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>