Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eğer dinlenmek için biraz dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsanız salı gününden itibaren planlarınızı bozma riskine sahip Merkür retrosuna karşı dikkatli olun. 9 Mayıs - 16 Mayıs Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Mayıs - 16 Mayıs

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili konu ve olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta sosyal çevrenizden gelecek güzel haberler sizi mutlu ederken hafta başında beklediğiniz bazı haberleri almakta zorlanabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri biraz kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz ama Perşembe gününden sonra durum ve koşullar sizin tarafınıza geçecek ve hafta sonu gayet hareketli bir zaman geçireceksiniz.

Merkür İkizler burcunda geri hareketine hazırlanıyor. Salı gününden sonra, 23 Mayıs’a kadar seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancı insanlarla yapılacak her türve girişim, ticari faaliyetler ve hukuki alanlarda zorlanmalar devreye girebilir. Daha az tanıdığınız insanlarlayapmak bu dönem sandığınız kadar kolay olmayabilir ama daha önceden çalıştığınız insanlar varsa ve bu insanlardan teklif geliyorsa bunları yapmakta hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Bir dava ya da eğitimle ilgili bir konuyu başlatmak anlamında da çok olumlu bir süreç olmayacak. Evliyseniz eşinizin kardeşleri, akrabalarıyla olan bağlantılara da bu süreçte dikkat edin. Amaçlarınızı, hedeflerinizi ve gelecek beklentilerinizi bu Merkür gerilemesinde yeniden revize etmeli Merkür düzeldikten sonra hareket etmelisiniz.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor. Bekar terazilerin ilişkilerden istedikleri sonuçları elde edecekleri, evlenecekleri, ortaklı işlerden fayda sağlayacakları bir süreç başlıyor. Ekim sonuna kadar ilişki arıyorsanız, ilişkinizden bir beklentiniz varsa bütün bunların karşınıza gelme olasılığı yüksek olacak. Ortaklı işlerinizden yana şanslı olurken taşınma ile ilgili konular ya da hukuki, ticari faaliyetlerden yana fırsatlar karşınıza gelecek. Danışmanlık yapıyorsanız bu dönem popülerliğiniz artacak. Evli Teraziyseniz eşten yana şansınız da yüksek olacak. Eşiniz terfi alabilir, işinde çok güzel gelişmeler olabilir, bütün bunlar sizin hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak.

Cuma günü para ile ilgili bir konu ya da arkadaşlarınızın hayatında önemli bir mevzuya parasal yönden el atacağınız zamanları temsil ediyor. Arkadaşlarınızın bir ihtiyacı varsa Cuma günü bir kahraman gibi ön plana çıkabilir, onların işini halledebilirsiniz. Diğer taraftan hafta sonu para ile ilgili konularda çok da olumlu olamayacaksınız. Çocuğunuz varsa ya da sevdiğiniz insanı çok fazla yıpratmayın. Hafta başındaki ay tutulmasında para ile ilgili mevzular önem kazanıyor. Hafta sonu bunun gerginliğini üzerinizde fazlasıyla hissedebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Mayıs - 16 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 53' 33"
Ay
Akrep
21° 01' 44"
Merkür
Koç
26° 19' 49"
Venüs
Balık
21° 16' 13"
Mars
Balık
04° 45' 26"
Jüpiter
Boğa
16° 44' 13"
Satürn
Balık
13° 16' 13"
Uranüs
Boğa
20° 38' 57"
Neptün
Balık
27° 47' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 18"
Chiron
Koç
18° 46' 39"
Lilith
Başak
19° 45' 59"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 29/03/2024 05:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>