Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Ocak - 8 Ocak

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar ikili ilişkiler ve özel hayatınız bu hafta önemli. Sevdiklerinizden haberler var ama Yayların kendilerine de öfkeleri bitmiyor çünkü bu aralar bir sürü işi aynı anda yapma derdindeler bu da onları sinirli kılıyor. Düşünmeden hareket ettikleri için bu süreçte bazı hastalıklara, sakarlıklara da açık olabiliyorlar bu hafta bu etkiye dikkat edin.

Çarşamba günü Yengeç burcunda bir Dolunay var, parayla ilgili konular önemli olacak cebinize bir para girebilir bir ödemeyle uğraşabilirsiniz son dakika bir para alacağınız ortaya çıkması devrede olacak. Uzak yerlerden gelecek önemli haberler gündeminizi meşgul edebilir. Yaptığınız ettiğiniz işlerin karşılığını maddi yönden alacağınız bir Dolunay o yüzden parasal konularda karamsar olmayın.

Merkür sizin burcunuza geçerek gerilemesine devam ediyor 2 Ocak'a kadar yanlış anlaşılmalara açıksınız kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz ya da yine kariyerinizde ve özel hayatınızda ağzınızdan çıkanlarla aklınızdan geçenler bir olmayabilir. İşte burada öfkenizi kendinize yönlendirmeyin, bu enerjiyi daha olumlu bir etkiye çevirmek için temiz havaya çıkmayı ve spor yapmayı ihmal etmeyin. Spor yapamıyorsanız bile evde birkaç hareketle üzerinizdeki o enerjiyi atmaya çalışın. Venüs'ün Yay burcuna geçişiyle görüntünüze daha fazla vakit ayıracağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. 29 Aralık'la beraber kendinizi önemseyecek özgürleşme duyusunun tadına varacak bolca gezecek ve yeni yıla da bu etkilerle gireceksiniz. Jüpiter de düzelince sağlıkla ilgili sıkıntılarınız geride kalmaya başlayacak. Ev ortamlarında enerjiniz düşük çalışabilir enerjinizi arttırmanın yollarını bulmaya özen gösterin çünkü canınız devamlı dışarı çıkmak isteyecek. Yılbaşını göz önünde geçireceksiniz kalabalık ortamlarda olmak isteyebilirsiniz yalnız olmak istemeyeceksiniz, kalabalıklar içerisinde hareketli bir yılbaşı size gayet uygun görünüyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Ocak - 8 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 31" R
Ay
İkizler
14° 35' 44" R
Merkür
Koç
23° 39' 09"
Venüs
Boğa
12° 58' 04"
Mars
Koç
07° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 22' 43"
Uranüs
Boğa
22° 54' 27"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 36"
Lilith
Başak
24° 24' 55"
True Node
Koç
15° 12' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>