Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Ocak - 30 Ocak

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz ve burada sizin karşınıza gelecek önemli sorumluluklarla haftanız başlıyor. Yakın çevrenizde kim varsa akraba, kardeş, abi, abla ya da çok yakın dostlarınız onların hayatında yaşanacak bir mevzu ya da bir konunun sorumluluğu sizin üzerinize binebilir. Etrafınızda olup biten konu ve olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Karşılaşacağınız bazı davranışlar hayata biraz daha negatif gözlerle bakmanıza neden olacak ya da bazı insanlarla aranıza mesafe koymanız gerektiğini size hatırlatacak.

Bu hafta bu etkilerle başlıyor ama Pazartesi günü Uranüs düzeliyor, Uranüs sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi yaz aylarından bu yana. Şimdi burada düzeliyor olmasıhayatınızda, gündelik hayatın düzeninde, sağlığınızla ilgili konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin de düzelmesi anlamına geliyor ama hala bu alanlarda yapmanız gereken değişiklikler de var. Uranüs burada yoluna devam ederken önemli ani hızlı değişiklikleri karşınıza getirebilir ama en azından eskiden beri yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını görebilirsiniz.

Çarşamba günü en şanslı günlerden bir tanesi, yakın çevrenizle yapacağınız işlerinizde güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu işler hem dijital platformlar hem iletişim hem satışla bağlantılı olabilir buralarda güzel haberler ve tekliflerle karşılaşma potansiyeliniz var ya da özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli plan ve programların tıkır tıkır işlediğini görebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden güzel bir teklif alabilirsiniz. Bu hafta yüzünüz birçok açıdan gülecek.

Cuma günü Venüs Balık burcuna geçiyor 3 hafta boyunca evinizde, ailenizde, yuvanızda keyif alacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Aile büyüklerinizle aranızdaki problemler geride kalırken onlarla olan anlaşmanız daha da bir üst noktaya gelebilir. Mesela onlara empatiyle, duyarlılıkla, sevgiyle yaklaşabilirsiniz ya da onların sizi aynı duyarlılık sevgi ve empatiyle sarmaladığını ve hayatınızın güzelleştiğini görebilirsiniz. Emlak alım satım kiralama, evle alakalı her türlü girişim konusunda destekleneceksiniz. Evinizde sudan rutubetten kaynaklı yapılması gereken bir işlem varsa boya badana tadilat tamirat da dahil olmak üzere bütün bu işlerinizi hızlandıracağınız bir dönem. İşte bu dönem Cuma günü başlıyor bütün bunları yapacak, evinizde misafir ağırlamaktan mutluluk duyacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Ocak - 30 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 07' 46" R
Ay
İkizler
18° 42' 43" R
Merkür
Koç
23° 56' 42"
Venüs
Boğa
13° 20' 01"
Mars
Koç
07° 25' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 25"
Satürn
Balık
17° 24' 05"
Uranüs
Boğa
22° 55' 29"
Neptün
Balık
29° 11' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 33"
Lilith
Başak
24° 26' 54"
True Node
Koç
15° 10' 49"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>