Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çarşamba gününe kadar Mars ve Neptün sizi biraz tembelleştiriyor. Endişelenmeyin, bu herkesin başına gelebilecek bir durum. Sonrasında daha enerjik ve motive hissedeceksiniz; sizi kimsecikler durduramayacak! 24 Ocak - 31 Ocak Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

24 Ocak - 31 Ocak

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, iletişimi kuvvetli haftalardan bir tanesi başlıyor. Sosyal çevrenizden alacağınız destekler gayet yerinde ve bu hafta arkadaşlarınız arasındaki dengeyi siz sağlayacaksınız. Bunlarla uğraşmak biraz sizi yorabilir Salı ve çarşamba günü vaktinizi dinlenmeye ayıracaksınız. Ama Perşembe ve Cuma gününden sonra hayat sizi hızlı sulara atacak ve kendi hayatınıza, kendi isteklerinize göre hareketleneceksiniz.

Pazartesi günü Mars Oğlak burcuna geçiyor. Para ile ilgili konularda kararlı yapınızı ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Parasal konularda, maddi durumumuzda, yatırımlarınızı ile ilgili alanlarda şimdiye kadar harekete geçemediğiniz, karar veremediğiniz noktalarda çok daha net kararlar alacağınız bir süreç sizi bekliyor. Aynı zamanda biraz daha dünyevi taraflarınız ortaya çıkabilir. İşinize, kurumsal alanlara daha fazla yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Ancak Çarşamba günü Merkürde para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Merkür zaten geliyordu ama iletişim alanlarından çıkarak para alanlarınıza girecek ve gerilemesi burada devam edecek. 4 Şubat’a kadar ticari alanlarınızda önemli girişimler ve başlangıçlar konusunda destekli olmayacaksınız. Bu dönem daha öncedenyaptığınız insanlar ve kurumlarla bağlantılarınız artabilir. Tanıyorsanız,yapmakta ya da para ile ilgili konuları konuşmakta, para ile ilgili konularda birtakım girişimlerde bulunmakta sıkıntı yok. Ama sıfırdan bir işe ele alacak ve paraya dayalı bir şeyler yapacaksınız bu noktalarda problemler karşınıza gelebilir.

Cumartesi günü Venüs bu alanlarınızda düzelecek. Parayı idare etme, hayatın tadını tuzunu çıkarma konusunda rahat bir döngü içerisine gireceksiniz. Cumartesi günü önemli bir para mevzusu hallolabilir. Kafanızda yaptığınız planları başka insanlara kabul ettirmek kolay olurken Pazar günüyakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Yakın çevrenizdeki insanların kendi aileleriyle aralarında yaşanacak birtakım sıkıntılar sizin de sinirlerinizi zıplatabilir. İletişimsel işlerinizde, konuştuğunuz, anlaşmaya çalıştığınız insanlarla bu dönem kolay anlaşamayacaksınız. Ani ve sürpriz olaylara da hazır olmanız gereken bir dönem olacak. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Bu süreçte araba kullanırken bu sıkılganlıklardan kaynaklı kaza riskine karşı dikkatli olun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
24 Ocak - 31 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>