Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Perşembe günü Dolunay sizi pek emin olamadığınız bir konuyla ilgili karar almaya yönlendiriyor. Kartlarınızı açık oynamaya gayret edin, aksi takdirde Merkür cumartesi gününden sonra işleri daha da karıştıracak! 25 Ocak - 1 Şubat Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Ocak - 1 Şubat

Yay Burcu

İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Bu hafta ilişkiler hayatınızda önemli olacak.

Pazartesi –Salı-Çarşamba günleri sadece ilişkiler değil parasal konularda da hızlı olaylara açık olacaksınız. Ay sınır dışı hareketine devam ederken hızlı olayların içinde kendinizi bulabilirsiniz.

Salı günü iletişimsel konularda sinirleriniz tepenizde olabilir. Yakın çevreniz akraba ve kardeşlerinizle olan bağlantılarınızda sıkılgan tavırlarla hareket edebilirsiniz. Kendi bildiğiniz yoldan şaşmayabilirsiniz. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlara karşıda anlayışlı olmayı Salı günü ihmal etmeyin. Aynı zamanda ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacağınız bazı olaylar belirsizliklere, hayal kırıklıklarına, sıkıntı ve problemlere yol açabilir. Özel ilişkilerinizde, ailenizde bir beklentiniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili bu hafta önemli kararlar almayın.

Perşembe günü Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay sizin uzak çevre alanlarınızda oluşuyor. Uzak yerlerde yaşayan akrabalar, eşiniz, dostunuz, arkadaşınız, onların hayatındaki önemli bir mevzu sizin hayatınızı etkileyebilir. Eğitim, hukuk, ticaret bu alanlarda hızlı gelişmelerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Maddi konularda bir takım fikirleriniz, planlarınız varsa bu konularda biraz yönlendirici ve baskıcı hareket edebilirsiniz.  İş alanlarınızda ve arkadaşlarınızla olan bağlantınızda Perşembe günü baskı kurmamaya özen göstermelisiniz.

Cumartesi Merkür geri hareketine başlıyor. İletişim alanınızda, sosyal medya, internet, randevularınız, toplantılarınız konusunda 21 Şubat’a kadar gözden kaçırdığınız detaylar başınızaaçabilir. Elektrik, elektronik, cep telefonu, bilgisayar gibi aletleri yedeklemeyi unutmayın. Teknolojik cihazlar, aletler almayın. İletişim evinizde gerileyen Merkür yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Ocak - 1 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 29" R
Ay
Balık
08° 31' 47"
Merkür
Koç
18° 23' 52"
Venüs
Boğa
04° 48' 26"
Mars
Koç
02° 06' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 50' 34"
Uranüs
Boğa
22° 31' 28"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 55"
Lilith
Başak
23° 40' 50"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>