Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bu hafta yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterin. Buna karşın mantık ve analiz becerisi gerektiren konularda işler arapsaçına dönüyor! 1 Mart - 8 Mart Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Mart - 8 Mart

Yengeç Burcu

Evinize, ailenize, yuvanıza yönelik hareketlerle haftanıza başlıyorsunuz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu hafta ağırlıklı olarak ailenize, aile bireylerinize, sevdiklerinize vaktinizi ayırmak isteyeceksiniz.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesi sizi zorlayabilir. Mars sizin kariyer alanınızın yöneticisi olduğu için bu dönemde işte ve koşturmalarınızda yavaşlamalar olabilir. İş yaptığınız insanların çevresel bağlantılarını hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Ya da yurt dışı işleriniz varsa bu işlerinizde fikirlerinizi ortaya koymak öne çıkabilir. Burası Mars’ın kendini rahat hissettiği bir alan olmadığı için, önemli işlerinizi başkalarına bahsederken dikkatli olmanızda fayda var. Fikirlerinizin gerçeğe dönüşmesi zaman alabilir, ertelenmeler yaşayabilirsiniz. Geri planda işleyen bir mekanizma olduğunu göreceksiniz. Şartlar ve koşullar elinizde olmayabilir. Öfke nöbetleri, sinirsel gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Alerjiler, solunum yolları sıkıntıları, öksürük, astım, omuzlar, eller, ayaklar, kollarda sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.

23 Nisan’a kadar kariyer konularında dikkat ve temkinle hareket etmelisiniz. Annenizin akrabaları, anne tarafıyla bu dönem sözlü tartışmalara girmemeye özen göstermelisiniz.

Haftanın genelinde Salı itibarıyla maddi konularda oldukça hızlı bir süreç olacak. Çarşamba günü sevdiğiniz insanla önemli kararlar alabilirsiniz. Ya da onun kardeşleriyle ilgili konu ve olaylar hayatınızda yer edebilir. Geleceğe yönelik umut içinde olduğunuz bir süreç ve tabiki işlerle ilgili bağlantılarda Çarşamba günü güzel sonuçları karşınıza getirebilir.

Maddi yönden rahatlamalar, alacağınız güzel haberler Cuma günü devrede olacak. Maddi yönden kendinizi kuvvetli ve güçlü hissedeceksiniz. Uzun zamandır uğraştığınız mirasla ilgili bir konu varsa ya da para almanız gereken bir yer varsa Cuma günü bu işleri halletmek kolay olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Mart - 8 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 40' 02" R
Ay
Başak
01° 43' 08"
Merkür
Boğa
00° 24' 43"
Venüs
Boğa
20° 23' 34"
Mars
Koç
11° 48' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 36"
Satürn
Balık
17° 49' 10"
Uranüs
Boğa
23° 15' 29"
Neptün
Balık
29° 20' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 32"
Lilith
Başak
25° 05' 04"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>