Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mayıs - 27 Mayıs

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler eviniz, aileniz, yuvanız bu hafta önemli. Orada ilişkilerle ilgili konular gündeminizde yerleşebilir. Bu dönem babayla çok fazla ilgili olabilirsiniz. Gelecek planlarınızı oluşturdunuz çevreniz arkadaşlarınız hayatınızda önemli bir yer tutuyorlar ve buradan da güzel destek ve fırsatlar yakalayacaksınız Pazartesi ve Çarşamba günleri.

Pazartesi günü Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile bir ay boyunca kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Bunu bir dinlenme dönemi olarak görün çünkü 20 Haziran'dan sonra sizin döneminiz olacak. Bunun için hazırlık yapmak gerekiyor. Bu dönemde büyük işlere kalkışmayın. Gözlemci moduna geçiyorsunuz. Kadersel temalar ön plana çıkacak. Annenizin akrabaları ile ilgili konu ve olaylar da önem kazanabilir, sevdiğiniz insanın sağlığı ya da işiyle ilgili konularla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Venüs Jüpiter kavuşumuyla Perşembe günü çevrenizden, dahil olduğunuz gruplardan insanlardan yana şans ve fırsatları önünüze getirebilir. Beklediğiniz bir teklif karşınıza gelebilir. Arkadaşlarınızdan yana takdir görmek onların sizin önünüze yeni kapılar açması gibi etkiler de devrede olacak.

Perşembe günü Yay burcunda bir Dolunay var, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşuyor. Bu da işinizde hevesli coşkunsanız bu hevesi arttıracağı gibi beraber çalıştığınız insanların hayatında da önemli olaylar olabilir. Onlarla olan ilişkilere de dikkat etmekte fayda var. Bu dönem bu konularda hassaslıklar, gelgitler yaşayabilirsiniz ama Dolunay zamanı dengede olmak önemli. Sağlık, gündelik hayat ve işle ilgili konular bu Dolunayın ana konuları olacak. Karaciğer bölgesi problemleri, uyluk ve kalça, bacak ağrıları, spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gerekiyor. Jüpiter’in İkizler burcuna geçişiyle

Pazar gününden sonra bir yıl boyunca korunacak kollanacaksınız. Geri planda durduğunuz manevi yönden sizi kuvvetli tutan ya da manevi yönünüzü kuvvetlendirme arzunuzun artacağı bir dönem olacak. Daha fazla bilinmeyenin peşinde koşabilir buradaki konuları öğrenmek isteyebilir ve kendinizi geliştirmek ruhunuzu geliştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Bir şirkette çalışıyorsanız yurt dışı ayağı ya da yurt dışı bağlantılı şirketlerden firmalardan yana şans ve fırsatlarınız yüksek olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mayıs - 27 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 28' 22" R
Ay
Terazi
18° 33' 44" R
Merkür
Boğa
05° 41' 58"
Venüs
Boğa
25° 15' 10"
Mars
Koç
14° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 32"
Satürn
Balık
18° 04' 56"
Uranüs
Boğa
23° 29' 13"
Neptün
Balık
29° 25' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 25"
Lilith
Başak
25° 31' 21"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>