Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Mart - 11 Mart

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, gündelik hayatın ritmi çalışma koşullarınız gündeminizde. Koştur koştur birçok işinizi halletmek isteyebilirsiniz hafta başında. Çocuğunuz varsa çocuğunuzu bir yerlere götürmek, kendi bakımınız için harekete geçmek ya da sağlığınızla ilgili konularda yapmanız gerekenleri halletmek üzere bu hafta size göz kırpıyor. Bu aralar kendinizi fazlasıyla geliştirdiğiniz, uzak yerlerden gelen haberlerle dünyada olup bitenle ilgilendiğiniz ama bir yandan hem eğitim hem ticari faaliyetlerde kendinizi olur olmadık durumlar içerisinde bulduğunuz, sınırlarınızı çizemediğiniz zamanlardan bir tanesi. Sosyal çevrenizde önemli değişimler oldu 2018 yılından bu yana. Bazı arkadaşlıklarınızı gözden geçirdiniz hiç olmadık farklı insanları hayatınıza katmaya çalıştınız, kendinizi bir anlamda geliştirdiniz. İşte burada sosyal çevrenizdeki insanların bu değişimiylehayatınızda ve geleceğe bakış açınızda da önemli değişimler altında olduğunuzu göreceksiniz.

Hafta sonuna doğru giderken tanımadığınız insanlara karşı yumuşak karnınız devrede olacak. Bu da bazı insanlara karşı hem alınganlıkları hem beklentiniz yüksek olduğu için hayal kırıklıklarını karşınıza getirebilir, dikkatli olmakta fayda var. Bir seyahate gidecekseniz eğitimle ilgili bir konuda karar verecekseniz kafanız karman çorman olabilir ama diğer taraftan tanımadığınız insanlara karşı da çok verici bir dönemde olabilirsiniz. Onların fikirlerinden çok çabuk etkilenebilirsiniz, Cuma günü bu etkiler devrede olacak.

Pazar günü Balık burcundaki Yeni ay, seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler alanında önemli açılımları karşınıza getirecek. Bu alanlarda yenilik yapmak istiyorsanız bu Yeni ayı hayatınıza katmayı ihmal etmeyin. Parayla ilgili konulara dikkat edin tehlikeli yerlerden uzak durun özellikle hafta sonu Pazar günü bu etki devrede olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Mart - 11 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 37' 07" R
Ay
Yay
17° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 07' 28"
Venüs
Koç
27° 26' 25"
Mars
Balık
27° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 05"
Satürn
Balık
16° 18' 59"
Uranüs
Boğa
22° 10' 58"
Neptün
Balık
28° 49' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 41"
Lilith
Başak
23° 01' 02"
True Node
Koç
15° 29' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>