Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Yıllık Burç Yorumu

2008

Akrep Burcu
İHTİRASLI VE TUTKULU AKREPLER

GENEL DURUM
2008 yılında ilşkilerinde muhteşem bir karizma yaratarak insanları kendine bağlamayı ve etkilemeyi başaracaklar. Bu yıl akrepler için son derece keyifli bir yıl olacak çünkü yaşamla iletişim kurmasını iyi bilecekler. Dostlarınız ve yakın çevrenizi testten geçirirken, bazılarında odaklaşacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz. Çevrenizde sizi destekleyici ve yaşamınızı kolaylaştırıcı teknolojinin hizmetini bu yıl sizi mutlu eden unsurlar listesine ileve edebilirsiniz. Yıllardır fırsat bulamadığınız yabancı dil yeteneğinizi bu yıl gerçekleştireceksiniz. Konfora hiç bu yıla kadar yakın olmadığınızı göreceksiniz.

AKREP BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Siz aşırılıkların ve aşırı uçların insanısınız. Bu özelliğinizi iyi bildiğiniz için, kendinizle ilgili yorum yapma ihtiyacı bile duymazsınız. Anlaşılmak gibi bir probleminiz olmadığı için 'küstah' diye nitelendirilmek, sizi muzipçe güldürür. Bir Akrep kadını olarak; asla güçsüz biriyle evlenmez, ancak üstün kişilikte birine teslim olursunuz. Güçlü karakteriniz ve garip adalet duygunuzla, sizi anlayabilen bir eş olabilmek de herkesin harcı değildir. Evlenmiş olmak için, evlenmeyen tek insan belki de sizsiniz. Çocuk sahibi olmak sizin için yaşam planı içinde, olması gereken noktadadır. Karar verir ve yaşamınıza dahil eder, onu mantıklı bir şekilde büyütürsünüz. Sahiplenme duygunuz yoğun olduğu için de bazen onu yetiştirirken aşırılığa kaçabilirsiniz. Zevkli ve seçici zevkleriniz vardır. Güzellikler hep karanlıklarda gizli olduğu için, imkansız olan şeylerden hoşlanırsınız. Bu yıl aşk zafer tacını size takacaktır. Büyük hedefler ve büyük başarılar için evren kollarını sıvamış ve seni yükseklere kaldırmaya başlıyor. 7 Ocaktan sonra sevdiğiniz sizi beklemediğiniz bir evlilik teklifi ile şaşırtacaktır. Uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Size destek verecek olayların altını çiziyor ve kısa sürede sabırlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. 21 Şubattan sonra aşkla arakadaşlık ortamınızı kesinlikle ayırmalısınız. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatleri üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. 16-24 Nisan tarihlerinde sevgiliniz ve eşinizle ilgili bazı anlaşmazlıklar söz konusu olacaktır. Bu dönemde ilşkilerinizi irdelemek yerine olaylara sukunetle yaklaşmalısınız. Eğer, olumlu bir şekilde süregelen özel bir durumunuz varsa, bu konuda coşkularınız tavan yapacaktır. 5-19 Mayıs tarihlerinde, sevgilinizden evlilik teklifi alabilirsiniz. Bu dönem uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacaktır. Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

AKREP BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Birine aşık olmanız kolay olmaz. Sevgilinizin tutkulu, duyarlı, güçlü ve zorlukları seven bir kişi olmasını istersiniz. İncinmekten çok korkuyor ve kendinizi aşka teslim etmek istemiyorsunuz. Size uzak olan zor kişiler ilginizi çekiyor. İçinizdeki yüksek duygularınız sizi ihtiraslı ve gizemli yapıyor. Cinsel duygularınızı çok yoğun yaşarsınız. Aşk yaşantınız oldukça gizlidir. Kolay kapılarınızı kimseye açmazsınız. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışlarınız vardır. Karşınızdaki kişileri çok kolay etkiniz altına alırsınız.5 Haziran-26 Ağustos döneminde, kalbiniz boş ise yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinize uygun kişiyi bulduğunuz zaman, hemen karar vermeden önce düşünün. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. 8-16 Kasım döneminde eşiniz ve sevgilinizle sorunlarınızı büyütebilirsiniz. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor olacaktır. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bu ay cinsel içgüdüleriniz yoğun seyrediyor. Aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak, bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınız yoğun olacaktır. Yıl sonunda yapacağınız evlilik yaşam statünüzü yükseltecektir.

İŞ HAYATI
Bu yıl genelde sizi mutlu edecek projeler peşinde olacaksınız. Önemli başarılar elde edeceksiniz. İş yaşamınız hareketlenecek. Bir çok anlaşmalar söz konusu olacak. 7 Ocak-21 Şubat tarihleri arasında kariyeriniz vesorumluluğunuzla ilgili değişimler söz konusu olacak. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. 6-20 Nisan önemli dönemlerden biri. Uluslararası bağlantılarınız güçlenecek. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlartekliflerini değerlendirebilirler. 16-24 Nisan döneminde dikkatli olmalısınız. İş ortaklığınız kar payında eşitsizlik sonucunda ortağınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. 5-19 Mayıs döneminde oldukça önemli bağlantılarınız gündeme gelecektir. Kendinize şans vermek konusunda biraz cömert davranmalısınız. 16-24 Mayıs döneminde gelir elde edeceğiniz işlerin altına imza atacaksınız. Ortak organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz. 1 Temmuz-16 Eylül döneminde, kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu olacaktır. İş konusunda aşırı uçlarda bir karar mekanizması içinde olacaksınız. Bazı beklediğiniz çalışmalar da, size istediğiniz başarıyı getirmeyecektir. Beklemadiğiniz bu durum sizde hayal kırıklığı yaşatacaktır.

SAĞLIK DURUMU
Bu yıl sağlığınızla ilgili önemli bir sorun görülmüyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık aktiviteleri size iyi gelecektir. 7 Ocak-7 Mart dönemi zorlanabilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak meditasyon ve spiritüel konular gibi ruhsal deneyimler ile ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Sakin ortamları tercih etmelisiniz. 6 Nisan-20 Nisan döneminde ben egonuzun yüksek olmasından dolayı kişisel istekleriniz ön planda olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalmalı, stresi üzerinize çekmemelisiniz. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek sizi daha da zinde yapacaktır.1 Temmuz-16 Eylül döneminde bir sağlık sorununuz çıkarsa, tıbbi tedbir almak adına sağlık kontrolünden geçmenizde yarar var. 29 Ekim-12 Kasım tarihlerinde ruhsal sağlığınız ön plana çıkacaktır. Meditasyon ve hobi niteliğindeki çalışmalar sizi rahatlatan terapisel konular olacak. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
7 Ocak-21 Şubat, 5-19 Mayıs, 5 Haziran-26 Ağustos

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
16-24 Nisan, 8-16 Kasım, 29 Ekim-12 Kasım

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
7 Ocak -21, 6-20 Nisan, 5-19 Mayıs, 16-24 Mayıs, 10-18 Ekim, 8-16 Kasım

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
1 Temmuz- 16 Eylül

2008
Akrep Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 27' 28" R
Ay
İkizler
09° 02' 35" R
Merkür
Koç
23° 16' 07"
Venüs
Boğa
12° 28' 43"
Mars
Koç
06° 53' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 36"
Satürn
Balık
17° 20' 52"
Uranüs
Boğa
22° 53' 04"
Neptün
Balık
29° 10' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 20"
Lilith
Başak
24° 22' 17"
True Node
Koç
15° 14' 35"
Son Güncelleme : 09/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>