Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Yıllık Burç Yorumu

2020

Akrep Burcu

Ocak ayına aşkla, şansla, romantizmle başlıyorsunuz. Çocuğunuzla ilgili hayırlı haberler alabilirsiniz. Onun için dilediğiniz şeyler gerçek olabilir. 3 Ocak'ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat'a kadar kazandığınız para için çok emek harcayabilirsiniz. Hakkınız olan geliri elde etmek için savaşmanız gerekebilir. Pes etmediğiniz beklentinizden daha fazlasını elde edeceksinizdir. Kazancınızda artışlar olacağını göreceksinizdir. 10 Ocak'ta saat 22:21'de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. Bu tutulmada yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Öfkeli hareketleriniz, ani davranışlarınız sizi sıkıntıya sokabilir. Akademik hayatınızda beklentilerinizin altında olan durumlar için itirazlar yapabilirsiniz. Tepkilerinizi dikkat edin. Haklıyken haksız konuma düşmeyin. 11 Ocak'ta Uranüs direkt harekete dönüyor. İlişki ve evlilik hayatınızdaki değişim süreci son sürat devam ediyor olacak. Partnerinizle retro döneminde çözemediğiniz konularınız varsa belki de artık tamamen bitirmeyi düşünüp farklı bir yola girebilirsiniz. Bazılarınız bir anda bir ilişkiye başlayabilir. Çok hızlıca evlilik yoluna girebilir. 13 Ocak'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat'a kadar aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Aşık olmam diyenler bile aniden bir aşka kalbini kaptırabilir. Gelip geçici değil sizler için romantik ve duygusal bir ilişki olacaktır. Yine bu dönemde çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bebek sahibi olacağınızı öğrenebilirsiniz. 16 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat'a kadar ailecek beklediğiniz bir haber nihayet ulaşabilir. Evinizle ilgili değişikler yapabilirsiniz. Yeni bir yere taşınabilirsiniz. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar yakınlarınızla olan bağınız güçlenecektir. Aile içerisinde kenetlenerek her şeyin üstesinden geleceksinizdir. Gayrimenkul yatırımları için eyleme geçebilirsiniz. 25 Ocak'ta saat 00:41'de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda hanenizde yaşadıklarınızı silecek, yaralarınızı saracaksınızdır. Yeni bir döneme giriyor olacaksınız. Evinizin içinde tehlikeli hareketlerden kendinizi sakınmalısınız. Elektrikli aletlerinizi kapattığınızdan emin olmadan çıkmayın.

Şubat ayına başladığınızda ilişki ve evlilik hayatınız önceliğiniz olacaktır. Eşiniz, sevgiliniz romantik sürprizlerle karşınıza bir anda çıkabilir. 3 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar sevdiğinizde iletişiminiz düzelecektir. Empati yaparak, birbirinizi anlayarak birbirinizle olan bağınız güçlenecektir. Yeni bir hobiye yönelebilirsiniz. 7 Şubat'ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart'a kadar çalışma hayatınızda parlayacaksınız. Yaptığınız projeler, altınızda çalışan kişilerle birlikte sizi zirveye çıkartacaktır. İşinizdeki başarılar maddi olarak da sizi besleyecektir. 9 Şubat'ta saat 10:33'te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayla birlikte hayatınızda bir dönemi kapatıp daha güzeline ilerleyeceksinizdir. Bu özellikle kariyer hayatınızda gerçekleşebilir. Yönetici pozisyonuna yükselebilirsiniz. 16 Şubat'ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart'a kadar eğitim hayatınızda bir hayli efor sarf edebilirsiniz. Çok çalışmanız gerekse de disiplinli olduğunuz sürece başarılar elde edeceksinizdir. Kardeşlerinizle ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. 17 Şubat'ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart'a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, sevdiğinizle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Size söylenen her şeye inanmamalısınız. Sevdiğiniz kişiyle ilgili duyduklarınız sadece dedikodudan ibaret olabilir. Çocuğunuzla aranızda problemler çıksa da sizin alttan almanız gerekebilir. 19 Şubat'ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart'a kadar retronun etkilerine dikkat ettiğiniz sürece aşkınızla olan bağınız güçlenecektir. Ciddi ve kalıcı bir ilişki olacağını göreceksinizdir. 23 Şubat'ta saat 18:31'de Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Duygusal olarak yeni kararlar alabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız hataları yenilememek üzere bazı sayfaları kapatabilirsiniz. Yalnızlar yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Hislerinizin güçlü olacağı bu yeniayda dilek dilemeyi unutmayın.

Mart ayına başladığınızda ikili ilişkilerinizin ön plana çıktığı bir dönemde olacaksınız. Gerek gönül ilişkinizde gerek ortaklık ilişkinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 4 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart'a kadar ailevi konularınızda çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Herkes birbirini yanlış anlayabilir. Bu dönem evle ilgili bir kontrat imzalayarak veya kaparo yatıracaksanız iki kere her şeyi kontrol edin. Hatalar meydana gelebilir. 5 Mart'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan'a kadar gönül ilişkinizde mutluluktan uçabilirsiniz. Evlilik tekliflerine hazır olmanızda yarar var. Yalnızlar yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Evliliğinizdeki sorunlar yoluna girip daha büyük tutkuyla yola devam edebilirsiniz. İş ortağınızla beraber elde ettiğiniz başarılarla bu dönem çok fazla maddi gelir elde edebilirsiniz. 9 Mart'ta saat 20:47'de Başak burcunda19 derecede dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda dostlarınıza karşı kırılabilirsiniz. Dostunuz sandıklarınızın aslında samimi olmadıklarını görünce hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 10 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart'ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar sevdiğinizde iletişiminiz düzelecektir. Empati yaparak, birbirinizi anlayarak birbirinizle olan bağınız güçlenecektir. Yeni bir hobiye yönelebilirsiniz. 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan'a kadar ofis hayatınızda gücünüzü diğerlerine kanıtladığınız bir dönemde olacaksınız. 22 Mart'ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar ailenizde zorlu süreçler geçirebilirsiniz. Unutmayın Satürn bunu yaparken sizleri aslında güçlendirmek istiyor olacak. Bazı gerçekleri kabullenmek zor gelse de zorlukları aştıkça güzel günler de gelecektir. Ailenizle sıkı sıkıya bağlı yola devam edeceksinizdir. Hatta garantici olduğunuzda yeni gayrimenkuller elde edebilirsiniz. Bu süreçte yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Satürn Oğlak burcuna geri döndüğünde ise eğitim hayatınızda zorlanmalar olsa da sonunda zafer sizin olacaktır. Çevrenizdekilerle iletişiminiz azalabilir. Daha da sessizleşip içinize kapanabilirsiniz. 24 Mart'ta saat 12:28'de Koç burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayla geçmişteki duygusal yaralarınızı sarmaya başlıyorsunuz. Öfkenizi, pişmanlıklarını bir kenara bıraktığınızda mutlu olacağınızı göreceksiniz. Çalışma hayatınızda yeni kapılar aralanabilir. 30 Mart'ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs'a kadar enerjinizi anneniz, babanız için ayırabilirsiniz. Sizlere ihtiyaçları olabilir. Bazılarınız özgürleşme arzusuyla ailesiyle evlerini ayırmaya karar verebilir.

Nisan ayına başladığınızda seyahatleriniz gündemde olabilir. Zihninizi rahatlatmak için kısa süreli bir yerlere kaçmak iyi olacaktır. Yüksek öğrenimle ilgili konularınız vaktinizi alabilir. 3 Nisan'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 7 Ağustos'a kadar borçlarınız konusunda rahata ereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Aklınızda yokken bir miras haberi alabilirsiniz. Yüklü paralar elinize geçebilir. Eşinizin maddi durumunda artışlar yaşanabilir. 8 Nisan'da saat 05:34'te Terazi burcunda 18 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var. Eski sağlık problemleriniz şiddetlenebilir. Aile hayatınızda isyan bayrağını çekebilirsiniz. Çok agresif çıkışlar yapmaya açık olacaksınız. 11 Nisan'da Merkür Koç burcuna geçiyor. 27 Nisan'a kadar çalışma hayatınızdaki eğitimleriniz, seminerleriniz sıklaşabilir. İletişim kurduğunuz çevrede insanlar sizin öncü ve yenilikçi fikirlerinize ihtiyaç duyabilirler. 19 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 20 Mayıs'a kadar Partnerinizle aranızdaki bağın güçlendiğini göreceksiniz. İlişkinizde ciddi adımlar atabilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde kalıcı ve getirisi yüksek işlere imza atabilirsiniz. 23 Nisan'da saat 05:25'te Boğa burcunda 3 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu güzel yeniayda aklınızda yokken sürpriz bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. İlişkisi olanlar içinse bu sürpriz bir evlilik teklifi olabilir. 25 Nisan'da Plüton retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 4 Ekim'e kadar eğitim hayatınızda hırslarınızın sonucu kendinizi yorabilirsiniz. Disiplinli olduğunuz sürece zaten başarı gelecektir. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, akrabalarınızla aranızda öfkeye sebep olacak durumlar yaşanabilir. 27 Nisan'da Merkür Boğa burcuna geçiyor. 12 Mayıs'a kadar iletişiminiz partnerinizle arttığı bir dönemde olacaksınız. Aranızda buzlar varsa erimeye başlayıp yerini tutkulu bir aşka bırakacaktır.

Mayıs ayına başladığınızda kariyer hayatınıza odaklanıyorsunuz. Yaptığınız işlerle zirveye adım adım yaklaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda sürpriz bir başlangıç yapabilirsiniz. İlişkinizde sürprizler ayaklarınızı yerden kesecektir. 7 Mayıs'ta saat 13:45'te Akrep burcunda 17 derecede dolunay gerçekleşiyor. Burcunuzda oluşan bu dolunayda sözlerinize dikkat etmenizde yarar var. İstemeden sevdiğinizin kalbini kırabilirsiniz. Romantik anlardan geçerken küçük bir sözle bunu tersine çevirmeyin. 11 Mayıs'ta Satürn retrosu Kova burcunda başlıyor. 29 Eylül'e kadar retro hareketini sürdüren Satürn, 2 Temmuz-29 Eylül arası Oğlak burcuna geri dönerek bu hareketini devam ettirecek. 11 Mayıs-2 Temmuz arası aile içerisindeki gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Belki bazı şeyler yolunda gitmiyor ama sizden saklıyor olabilirler. Yaşanan bazı olaylar karşısında ailenize karşı mesafeli olabilirsiniz. 12 Mayıs'ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. 28 Mayıs'a kadar zihninizi gelirleriniz ve giderleriniz konusunda daha fazla yorabilirsiniz. Ekonomik olarak yapmak istediğiniz değişiklikler için araştırmalar yapabilirsiniz. Mirasla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. 13 Mayıs'ta Mars Balık burcuna geçiyor. 28 Haziran'a kadar aşk hayatınızda tutkulu bir süreçte olacaksınız. Bu tabii ki hem tutkulu bir o kadar da agresif olabilir. Çok sevmenizden ötürü kıskançlıklarınız arada sorunlar çıkarabilir. Birini seviyorsanız söylemenin vakti, içinizde tutmamalısınız. Ayrıca enerjinizi bu dönem çocuğunuza harcayabilirsiniz. 13 Mayıs'ta Venüs retrosu İkizler burcunda başlıyor. 25 Haziran'a kadar ödemeleriniz, kredileriniz konusunda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Gelecek paralara güvenip borçlandığınız konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz. 14 Mayıs'ta Jüpiter retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 13 Eylül'e kadar eğitim hayatınızda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Kardeşlerinizle aranızdaki sorunlar büyümeye başlayabilir. Bu durumu akrabalarınızla da yaşayabilirsiniz. Özellikle size karşı gerçekçi olmadıklarını düşünebilirsiniz. 20 Mayıs'ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran'a kadar önemli bir sağlık probleminiz varsa güçlenmeye başlayacaksınızdır. Özellikle bu bir ameliyat gerektiren durumsa eski sağlığınıza kavuşacaksınızdır. Maddi olarak da güzellikler yaşayacak olsanız da Venüs retrosu devam ederken temkinli olmalısınız. 22 Mayıs'ta saat 20:38'de İkizler burcunda 2 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda harcamalarınıza dikkat ettiğiniz sürece ekonomik olarak rahatlamaya başlayabilirsiniz. 28 Mayıs'ta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. 5 Ağustos'a kadar yüksek öğrenimle ilgili konularınızda aktif olabilirsiniz. Seyahatlere gitmeyi planlayabilirsiniz. Bu daha çok kültürel olarak sizi besleyecek bir tatil olabilir.

Haziran ayına başladığınızda hem psikolojik hem fiziksel olarak enerjiniz az olabilir. Buna eski gönül ilişkinizle ilgili duyduklarınız da neden olabilir. 5 Haziran'da saat 22:12'de Yay burcunda 15 derecede gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu sert tutulmada sizler paranıza çok dikkat etmelisiniz. Ani gelişen bir olay yüzünden paraya ihtiyacınız artabilir. Maddi değeri olan eşyalarınıza da dikkat etmenizde yarar var. 18 Haziran'da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. 12 Temmuz'a kadar eğitimle ilgili başvurularınızı yaparken iki kere kontrol edin. Akademik hayatınızda elektronik sisteme sunum, proje, tez gibi şeyler yükleyecekseniz bu tarihten önce yapın. Yurt dışıyla ilgili işlerinizde evraklarınızı tekrar tekrar kontrol edin. Seyahatlerinizde rötarlar olabilir. Yanlış biletler veya bavullar canınızı sıkabilir. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. 22 Temmuz'a kadar iyimser ruh halinizle olumlu şeyleri kendinize çekeceksinizdir. Özellikle karamsarlıklarla düşürdüğünüz enerjinizden eser kalmayacak. Yeni eğitimlere ilginiz artabilir. Sportif başarılar kazanabilirsiniz. 21 Haziran'da saat 09:41'de Yengeç burcunda 0 derecede halkalı Güneş tutulması meydana geliyor. Olumlu haberler bir anda karşınıza gelebilir. Yüzünüz bu tutulmayla gülmeye başlayacaktır. Hislerinizde güçlü olacağı u tutulmada dilekleriniz gerçek olabilir. Rüyalarınıza güvenin. Ayrıca maddi olarak da yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. 23 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 29 Kasım'a kadar aşk hayatınız güzel giderken melankolik bir ruh haline bürünebilirsiniz. Olayların olumlu tarafını görmektense hep olumsuza odaklanmak mutsuz olmanıza neden olabilir. 25 Haziran'da Venüs retrosu bitiyor. 28 Haziran'da Mars Koç burcuna geçiyor. 7 Ocak 2020'ye kadar çalışma hayatınızda çok emek vermeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Hırslarınız, azminiz sayesinde güzel yerlere geleceksinizdir. Çoğu zaman tüm enerjinizi işiniz alabilir. 10 Eylül- 14 Kasım arası Mars retro hareketine başladığından dolayı emeğinize karşılık hak ettiğinizi göremeyebilirsiniz. Sinirleriniz hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz de yarar var.

Temmuz ayına başladığınızda tek önceliğiniz kendiniz olmalısınız. Kendinize vakit ayırmak ruhen size iyi gelecektir. Dış görünümünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal tarafınız ön plana çıkabilir. Sevdiğinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz. Hislerinize güvenmelisiniz. 2 Temmuz Satürn retro hareketini sürdürürken Oğlak burcuna geri dönüyor. İletişim halinde olduğunuz çevrede insanların samimiyetsiz olduğuna şahit olabilirsiniz. Aranıza belli mesafe koyabilirsiniz. Eğitim hayatınızda pes etmemelisiniz. 5 Temmuz'da saat 07:44'te Oğlak burcunda 13 derecede gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu tutulmada söyledikleriniz kalp kırabilir. Eski defterleri açmak, yaralarınız sarmak yerine daha da o yaraları deşebilir. 12 Temmuz'da Merkür retrosu Yengeç burcunda sona eriyor. 20 Temmuz'da saat 20:32'de yeniay 28 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. Sert etkilere sahip bu yeniayda akademik hayatınızda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Seyahatlerinizde dikkatli olmanızda yarar var. Hayata gerçekçi bakmak isterken kendinizi olduğundan fazla olumsuzluklara şartlayabilirsiniz. 22 Temmuz'da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 22 Ağustos'a kadar kariyer hayatınızda yükselişe geçiyor olacaksınız. Yaptığınız işler sizi bir adım ileriye taşıyacaktır. Yöneticinizden destek görebilirsiniz. Beklendiğinizden daha kısa sürede iyi yerlere gelebilirsiniz.

Ağustos ayına başladığınızda kardeşleriniz, kuzenleriniz gündemde olabilir. Birbirinizle olan iletişiminizi arttırabilirsiniz. Eğitim hayatınızda önemli aşamalar kaydedebilirsiniz. 3 Ağustos'ta saat 18:58'de Kova burcunda 11 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda aile içerisinde agresif enerjiler altında olacaksınız. Beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Evinizin içinde size zarar verebilecek tehlikeli hareketlerden de kaçınmalısınız. 5 Ağustos'ta Merkür Aslan burcuna geçiyor. 20 Ağustos'a kadarhayatınızdaki iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Yeniteklifleri de kapınızı çalabilir. 7 Ağustos'ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 6 Eylül'e kadar yüksek öğrenimde parlayabilirsiniz. İyimser düşündükçe o kadar güzel haberler size ulaşacak ki siz bile şaşıracaksınız. Bu gönül ilişkinize dair gelişmeler de olabilir. 15 Ağustos'ta Uranüs retrosu Boğa burcunda başlıyor. 14 Ocak 2020'ye kadar ilişkinizde, evliliğinizde dönüp geriye baktığınızda değiştirseydim diyeceğiniz şeyler zihninizi kurcalayabilir. 19 Ağustos'ta saat 05:41'de Aslan burcunda 26 derecede yeniay meydana geliyor. Geleceğinizle ilgili güzel başlangıçlara adım atabilirsiniz. İş hayatınızda da verdiğiniz emeklerinizin karşılığını göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. 20 Ağustos'ta Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 5 Eylül'e kadar dostlarınıza daha fazla vakit ayıracağınız bir dönemde olacaksınız. Sosyal yaşamınıza önem vereceksiniz. Sosyal yardım kuruluşları için harekete geçebilirsiniz. 22 Ağustos'ta Güneş Başak burcuna geçiyor. 22 Eylül'e kadar bulunduğunuz çevreye başarılarınızla damga vurabilirsiniz. Şansınızın da açık olmasıyla bir anda göz önünde bulunabilirsiniz.

Eylül ayına başladığınızda ailenize vakit ayırabilirsiniz. Beraber seyahat planları yapabilirsiniz. Evinizden taşınma sürecine girebilirsiniz. 2 Eylül'de saat 08:21'de Balık burcunda 10 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunaya hayatınızda bitirmek istediğiniz, değiştirmeye çalıştığınız ne varsa eyleme geçmelisiniz. Aşk hayatınızda aklınızda sorular varsa kafanız karışıksa bu dolunay hislerinizin hangi yönde olduğuna dair emin olmanızı sağlayacaktır. 5 Eylül'de Merkür Terazi burcuna geçiyor. 27 Eylül'e kadar eski sevgilinizin geri dönmek istediğine dair haberler alabilirsiniz. Kişisel gelişim kitaplarına, çalışmalarına ilginiz artabilir. 6 Eylül'de Venüs Aslan burcuna geçiyor. 2 Ekim'e kadar kariyerinizde parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Maddi fırsatları da daha iyi olanteklifleri alabilirsiniz. Kalbiniz boşsa ofisten biriyle aşka yelken açabilirsiniz. 10 Eylül'de Mars retrosu Koç burcunda başlıyor. 14 Kasım'a kadar emeğinize karşılık hak ettiğinizi göremeyebilirsiniz. Sinirleriniz hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz de yarar var. 13 Eylül'de Jüpiter retrosu Oğlak burcunda sona eriyor. 17 Eylül'de saat 14:00 itibariyle Başak burcunda 25 derecede yeniay meydana geliyor. Destekleyici bir yeniayda sizler ihtiyacınız olduğunda dostlarınızdan yardım göreceksinizdir. Güzel ve şanslı bir gün içine olacaksınız. Olmaz dedikleriniz bile gerçek olabilir. Yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. 22 Eylül'de Güneş Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar fiziksel olarak daha güçlü hissedeceksiniz. Rahatsızlıklarınız varsa şifa bulacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Psikolojik olarak da geçmişi unutarak yeni bir hayata adım atıyorsunuz. 27 Eylül'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar kendinizi keşfetme sürecinde olacaksınız. Merak duygunuz, araştırmacılığınız had safhada olacak. Kendinizi geliştirmek adına yeni eğitimler düşünebilirsiniz. Bu dönem kendinizi içinize kapanmak yerine dışa dönük olmalısınız. 29 Eylül'de Satürn Oğlak burcundaki retro hareketini bitiriyor.

Ekim ayına aşkla başlıyorsunuz. Duygusal yönünüz öne çıkacaktır. Çocuğunuza olan düşkünlüğünüz daha fazla olabilir. 2 Ekim'de saat 00:05'te Koç burcunda 9 derecede dolunay gerçekleşiyor. Çalışma hayatınızda agresif ve hızlı tepki verdiğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Sinirlendiğinizde bir anda cevap vermemeye dikkat edin. İlişki ve evlilik hayatınızda ise beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. 2 Ekim'de Venüs Başak burcuna geçiyor. 28 Ekim'e kadar bulunduğunuz çevrede adeta parlayacaksınız. Gerek özel gerekhayatıyla ilgili insanlar size imrenebilir. Başarılı bir dönemde olacaksınız. Maddi gelirinizde artış olabilir. 4 Ekim'de Plüton retrosu sona eriyor. 14 Ekim'de Merkür retrosu Akrep burcunda başlıyor. 28 Ekim'e kadar sizlerin burcunda retrosunu sürdürdüğünden her türlü gecikmeler, aksilikler, yanlış anlaşılmalar başınıza gelebilir. Bu dönem her duyduğunuza inanmamalısınız. 16 Ekim'de saat 22:30'da Terazi burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Bu sert etkili bir yeniay olacağından sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Aniden gelişen bir rahatsızlık ortaya çıkabilir. Kendinizi tehlikeli işlerden sakınmalısınız. Psikolojik olarak da agresif olacağınız bir zamanda olacaksınız. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar Akrep burçları olarak sizlerin dönemi başlıyor. Doğum günlerinizi kutlarken dileklerinizi çok içten dileyin. Güzel destekler arkanızda olacak. Olmayacak işleriniz dahi bu dönem hayırlı ilerleyecektir. 28 Ekim'de Venüs Terazi burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar aşk hayatınızda geçmiş tekrar önünüze gelebilir. Siz eski defterleri kapatmak istedikçe geçmişinizdeki kişi ısrarcı olabilir. 28 Ekim'de Merkür retrosu Terazi burcuna geri dönüyor. 3 Kasım'a kadar sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız yanıltıcı olabilir. Retro bittikten sonra başka doktorlara fikir danışmanızda yarar var. 31 Ekim'de saat 17:49'da Boğa burcunda 8 derecede dolunay gerçekleşiyor. Agresif etkileri olan bu dolunayda sizler ilişkinizde, evliliğinizde gösterdiğiniz tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Bir anlık verdiğiniz tepki veya karşı tarafın söyledikleri her şeyi negatife döndürebilir. Gerçekçi olmak isterken kalpler kırılabilir.

Kasım ayına başladığınızda odak noktanız partneriniz olacaktır. Aranızdaki bağı güçlendirmek adına başbaşa kaçamaklar yapabilirsiniz. 3 Kasım'da Merkür retrosu Terazi burcunda bitiyor. 11 Kasım'da Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar kendinizi keşfetme sürecinde olacaksınız. Merak duygunuz, araştırmacılığınız had safhada olacak. Kendinizi geliştirmek adına yeni eğitimler düşünebilirsiniz. Bu dönem kendinizi içinize kapanmak yerine dışa dönük olmalısınız. 14 Kasım'da Mars retrosu sona eriyor. 15 Kasım'da saat 08:07'de Akrep burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Burcunuzdaki bu yeniay sizlere şans getirecektir. Güzel görünümler hakimken dileklerinizi tutun. Yeni adımlar atmak için tüm dilekleriniz kabul olabilir. Kendinizle ilgili yapacağınız her şey yolunda gidebilir. 21 Kasım'da Venüs Akrep burcuna geçiyor. 15 Aralık'a kadar aşk hayatınızda çok tutkulu bir dönemde olacaksınız. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Fakat şüpheci tavırlarınız bu güzel gidişatı gölgeleyebilir. Aşkı sorgulamak yerine doyasıya yaşamalısınız.21 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar maddi olarak güçlenmeye başlayacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. 29 Kasım'da Neptün retrosu bitiyor. 30 Kasım'da saat 12:29'da 8 derece İkizler burcunda gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu tutulmada kendinizi riske atacak hareketlerden uzak durmalısınız. Ayrıca gönül ilişkinizde beklenmedik olaylar olabilir. Öncelikle yapmanız gereken şey sakin olmaktır.

Aralık ayına başladığınızda finansal konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Özellikle ödemeleriniz, borçlarınız aklınızı kurcalayabilir. 1 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar gelirinizde artış olacağınıza dair haberler alabilirsiniz. Bu durum yatırımlarınızla ilgili güzel gelişmeler de olabilir. 14 Aralık'ta saat 19:16 Yay burcunda 23 derecede Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulmayla birlikte beklediğiniz finansal gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Alacağınız yeni birteklifi dolaylı olarak geliriniz arttırabilir. 15 Aralık'ta Venüs Yay burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar ekonominiz gittikçe güçleniyor olacak. Tek dikkat etmeniz gereken elinize para geçtikçe harcamak yerine biriktirmek olmalıdır. Her zaman bu kadar güzel gelişmeler olmayabilir. 17 Aralık'ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar ailenizde zorlu süreçler geçirebilirsiniz. Unutmayın Satürn bunu yaparken sizleri aslında güçlendirmek istiyor olacak. Bazı gerçekleri kabullenmek zor gelse de zorlukları aştıkça güzel günler de gelecektir. Ailenizle sıkı sıkıya bağlı yola devam edeceksinizdir. Hatta garantici olduğunuzda yeni gayrimenkuller elde edebilirsiniz. Bu süreçte yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. 19 Aralık'ta Jüpiter Kova burcuna geçiyor. 29 Aralık 2021'e kadar ev ve aile yaşamınızda Satürn zorlamaya devam etse de bu konularda her zaman güzellikler yaşatan bir Jüpiter size şans getiriyor olacaktır. 21 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar eğitim hayatınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Planlı çalışmalarınız sayesinde herkesin önünde yer alabilirsiniz. 21 Aralık'ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 19 Ocak 2021'e kadar iletişimde olduğunuz çevrede başarılarınız konuşulabilir. İnsan ilişkilerine dayanan mesleklerdeyseniz yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Kardeşlerinizle olan sorunlarınız çözülmeye başlayabilir. 30 Aralık'ta saat 06:28'de Yengeç burcunda 8 derecede dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda yolculuklarınız esnasında dikkatli olmanızda yarar var. Maddi olarak risk almamanız gerekiyor. Duygusal bir anınızda sizden borç istemeye çalışanlar olabilir.

2020
Akrep Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 33' 10" R
Ay
Başak
06° 19' 34"
Merkür
Koç
17° 40' 04"
Venüs
Koç
17° 14' 05"
Mars
Balık
21° 05' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 40"
Satürn
Balık
15° 31' 41"
Uranüs
Boğa
21° 43' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 58"
Lilith
Başak
22° 05' 57"
True Node
Koç
15° 36' 16"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>