Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Yıllık Burç Yorumu

2017

Aslan Burcu

Etrafınız kalabalık olmasına rağmen yeni insanlarla tanışmak için bitmeyen bir merakınız var. Yeni arkadaş toplantıları, canlı konuşma ortamlarına yapacağınız gösterişli girişler tam da sizin tarzınız. Sessiz ve sakin dakikalarınızda bile yakın arkadaşlarınızla konuşmaktan hoşlanıyorsunuz. Konu aşk olduğunda kimse sizin kadar dramatik olamaz. Karşı cinsi nasıl etkileyeceğinizi ve bu durumda ne yapacağınızı gayet iyi biliyorsunuz. Her yeni ilişkiyi bir macera ve kazanılacak yeni bir olanak olarak görmektesiniz. Bu durum eşiniz olacak kişiye rastlayana kadar çok hoşunuza gidecek. Ama eş seçimi sizin için biraz zor olabilir. Zira Aslanlar, bağımsız insanları severler... Aşk sizi, Koç ve Yay burçlarıyla birlikte de bulabilir. Başka bir Aslanla birlikte olmanız sizi biraz zorlayabilir. Boğa ve Akrep burçları sizin için çok sahiplenici olabilirler. Çocuklar sizin oyuncu yönünüzü ortaya çıkarabilirler ve Aslanların çoğu bir ailesi olmasını ister. Bir ebeveyn olarak çocuklarınızı çok seviyorsunuz ama aynı zamanda eğitimin ve manevi değerlerin önemini biliyorsunuz. Çocuklarınıza yeteneklerini geliştirmeleri için her imkanı sağlıyorsunuz. Siz onların en büyük destekçisisiniz onların da sizin gibi hayata iyimserlikle bakmalarını istiyorsunuz. Bu yıl ev ve ailenizin; üzerinizdeki etkisi güçlü olacak aynı zamanda kariyerinizin de etkisi görülecek. Bu yıl ayrıca çok aktif bir sosyal hayatınız da olabilir. Yeni arkadaşlıklar, romantik dakikalar ve çocuklarınızla unutulmaz anlar ufkunuzu genişletecektir. Şans size diğer insanlar vasıtasıyla gülebilir ve sizin çok kıymetli temaslarınız olabilir. Diğer insanlarla tanışabileceğiniz gruplara ve kulüplere katılabilirsiniz. Ayrıca lider rolü üstlenmeye hazır olun çünkü bu sizin çevrenizi daha da geliştirecektir.

11 Ekim'de Jüpiter gezegeni akrep burcuna geçecek. Maddi konularda şansınız artmaya başlıyor. Yıl son aylarında akrep burcunda Jüpiter, size bol şans getirecek ve tam ihtiyacınız olan zamanda size yardım sağlayacak. Siz yine de her zaman için şansınıza güvenmeyin. Jüpiter yapacağından fazlası için söz veren bir gezegendir. Jüpiter ayrıca iç dünyanıza bakabilmek için de iyi bir fırsattır. Bu fırsattan yararlanarak yaşam felsefenizi ve bugün olduğunuz kişiyi nasıl ortaya çıkardığınızı araştırın.

5'ınci Güneş eviniz olan satürün Yay burcuna ilerlemeye devam ederken ailevi işlerinize odaklanacaksınız. Ailevi sorumluluklar zamanınızın çoğunu alacak. Yaşlı bir akrabanızın bakımını üstlenebilirsiniz. Bir gayrimenkul satın almak istiyorsanız Satürn'ün 2017in sonunda bu alanı terk edişine kadar ertelemelisiniz. Sakın borç almayın. Eğer kiralık bir konut arıyorsanız kira sözleşmesini iyi okuyun. Satürn ailenizde olan sürtüşmeleri çözümlemek, çocuklarla iyi vakit geçirmek için iyi bir zaman sağlayacaktır. Bu konularda inisiyatif sizde olacaktır. Biraz efor sarf etmeniz gerekse bile başarılı olabilirsiniz. En azından elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı bilirsiniz. Sonuçta güçlü aile bağlarınız olacak ve sizin onlara güvendiğiniz kadar onlar da size güveneceklerdir. Aile kökünüzü araştırabilir ve bir dostunuzun aslında uzak bir akrabanız olduğunu öğrenebilirsiniz. Aile albümünüzü düzenleyebilir, hatıra eşyaları toplayabilirsiniz. Uranüs 9'uncu Güneş eviniz olan Koç burcundayken size büyük bir dünyanın kapılarını açacaktır. Yeni fikirlere açık olun. Dinleyin, okuyun, araştırın ve düşüncelerinizi bir araya toplayın. Kendiniz bile bu eyleminizin yaratacağı sonuçlara şaşırabilirsiniz. Ömür boyu sürecek bir kariyer isteğiniz var fakat bu arzunuz günümüzde biraz hayalcilik olabilir. Bu yüzden opsiyonlarınızı çoğaltın ve fırsatları değerlendirmeye bakın. Yüksek bir seviyeye gözünüzü diktiğinizde başarıyı elde edene kadar uğraşıyorsunuz. Kariyerinizde bir lider ve üretimi özendiren bir kişi olabilirsiniz. Hedef odaklı, hırslı bir insansınız ama bu sizin için bir artı veya bir eksi olabilir. Motivasyon sizin için önemli olsa da kendinizi ve diğer insanları fazla zorluyorsunuz. Sizin artık büyük resmi görmeniz ve diğer insanların sizin gibi tepelere çıkmak meraklısı olmadığını anlamalısınız. Parasal durumunuzun büyük resmini de görmeniz çok önemli. Detaylarda boğulabilirsiniz ve uzun dönemli planınızı unutabilirsiniz. Bütçelemede uzman olduğunuzdan konforlu bir hayat ve emeklilik sürebilirsiniz.

Neptün, 2026 Bu yılına kadar Balık burcundaki geçişini sürdürecek. Bu pozisyon 8'inci Güneş eviniz olan para evidir. Neptün bu durumdayken tasarruf etmenizi ve gelecek için yatırım yapmanızı gündeme getirebilir. Güçlü bir finansal konuma gelebilirsiniz. Cepleriniz ya parayla dolacak ya da çok para kaybedeceksiniz. Her iki durum da yaşanabilir fakat siz bu durumu dikkatli bir bütçe yaparak lehinize çevirebilirsiniz. Plüton 6'ıncı Güneş eviniz olan Oğlak burcundan geçmeye devam ediyor. Bu geçiş sırasındayerinizde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bunun bir sebebi yoğuntemposu, diğer bir sebebi de zor insanlarla çalışmanız olacaktır. Plüton'un Güneş'le temasa geçtiği noktaya kadar, bunlar o devrenin arka planını oluşturacaklar. Her koşuldayerinizde olan bitenden haberinizin olması gerekiyor. Siz kendine güvenen ve dışa dönük bir insansınız. Bu diğer insanlar tarafından kolayca görülen bariz yanınız. Birçoğunun keşfetmediği tarafınız ise, kimsenin dikkat etmediği noktaları dahi incelikle görebilmenizdir. Aynı zamanda insanlarla ilgili altıncı hissiniz de var. Bu yüzden kendinize güvenerek arkanıza yaslanıp diğer insanları gözlemliyorsunuz.

2017
Aslan Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 57" R
Ay
Başak
20° 34' 58"
Merkür
Koç
17° 06' 07"
Venüs
Koç
18° 43' 31"
Mars
Balık
22° 01' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 15"
Satürn
Balık
15° 38' 50"
Uranüs
Boğa
21° 47' 16"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 12"
Lilith
Başak
22° 13' 59"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>