Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İsyan Dolu Bir Yıl! 2021 Mottosu

Boğa Burcu Yıllık Burç Yorumu

2021

Boğa Burcu

Bu yıla, kimi zaman aşırıya kaçacak ölçüde hevesli başlıyorsunuz. Sarsıntılı tavırlarınıza rağmen ne istediğinizi gayet iyi biliyorsunuz. Mart ayında biraz sakinleşiyorsunuz ve böylece nisan ayında önceliklerinizi daha idare ediyorsunuz. Ama haziran ayında tehlike çanları çalıyor. İlişkiniz, fiziksel formunuz ve profesyonel yaşamınız zorlu sınavlardan geçecek. Cesaretinizi sakın kaybetmeyin, tek yapmanız onları düzene sokmak. Ayrıca ağustos ve ekim ayları her anlamda sizi rahatlatacak ve umutlarınızı yeşertecek

Genel Bir Bakış

Bu yıl emin adımlarla ilerliyorsunuz, 2020 yılında meydana gelen değişimlere uyum sağlamaya devam ediyorsunuz. Eğer mevcut durum sizi yeterince tatmin etmiyorsa da farklı yollara sapmaktan korkmuyorsunuz. Tabi bu adımlar yeterince kolay olmuyor. Önünüze bazı engeller, korkularınız çıksa da derinlerde bir yerlerde ilerlediğinizden eminsiniz. Sağlam karakteriniz sayesinde, gerektiği durumlarda otoritenizi ortaya koyuyorsunuz ve kimi zaman da oldukça fevri bir şekilde fikirlerinizi savunuyorsunuz.

Arkadaşlıklar

Plüton ve Neptün etkisiyle zihniniz daha berrak ve bu sayede arkadaşlarınızla ilgili daha seçici davranıyorsunuz. Kimi zaman çevrenizdekilerin kalbini kıran öfke patlamalarınıza dikkat edin. Ayrıca Merkür Retro'su şubat ve haziran aylarında, eylül sonunda ve ekim başında arkadaşlık ilişkilerinizi olumsuz etkileyecek. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun ve meseleleri belirsizliğe sürüklemeyin. Mart ve nisan ayları sımsıcak geçecek. Mayıs ayında ise bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Açık olmaya çalışıp bazı insanlara hak ettiklerinden fazla güven duymazsanız her şey yoluna girecektir!Sağlık : 2020 sağlık için harika bir yıl mı?

Hedefleriniz

2021 yılında da zincirlerinizden kurtulmaya devam ediyorsunuz. Özgürlüğe kavuşmak kimi zaman size pahalıya patlasa da gelişiminizde emin adımlarla ilerliyorsunuz.

Güzel Bir Yıl Geçirmek İçin Tavsiyelerimiz

Bu yıl, ateşli istekleriniz ve hayallerinizi gerçekleştirirken zorluklarla karşılaşma ihtimaliniz var. Eğer başarılı olmak istiyorsanız biraz uzaklaşmaya ve bazı kanılarınızı sorgulamaya ihtiyacınız var. Bakışınızı değiştirin!

Peki 2022 Sizin İçin Nasıl Bir Yıl Olacak?

2022 yılında, Jüpiter projelerinize tüm gücüyle yardımcı olacak. Ayrıca güven verici insanlardan uzun süreli destek görmenizi sağlayacak. Satürn'ün sırtınıza yüklediği ağır sorumluluklara rağmen, uygun gördüğünüz şekilde davranıp özgürlüğünüzü savunmaya devam edeceksiniz.

2021
Boğa Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 58' 30"
Ay
Akrep
22° 03' 25"
Merkür
Koç
26° 22' 08"
Venüs
Balık
21° 22' 24"
Mars
Balık
04° 49' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 16"
Satürn
Balık
13° 16' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 11"
Neptün
Balık
27° 48' 06"
Plüton
Kova
01° 49' 22"
Chiron
Koç
18° 46' 57"
Lilith
Başak
19° 46' 32"
True Node
Koç
15° 35' 55"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>